KARDEŞİM SENDE YANİ SANKİ ÇOOK NORMAL BİŞEY İSTİYON NE BU YA KIZ ARKADAŞININ EVİNE KAMERA SİSTEMİNİ KUR 24 SAAT CANLI İZLE AMA ANLIYORUM SENİ FAZLA POLİSİYE FİLMLERE TAKILIYO OLMALISIN ONDAN BİRAZ KAFA DAĞIT SEN SAKIN YANLIŞ ANLAMA İÇ FALAN DEMİYORUM MÜMKÜNSE POLSİYE TARZI FİLMLERDEN UZAK DUR BYEEEEEEE
quote:
Orjinalden alıntı: emsalsiz34
quote:
Orjinalden alıntı: samurai_fb
Belki bir gün Amerika da ki özgür kızlarıda google earth den saniyesi saiyesine izleriz he ne dersiniz hoş olmaz mı?
Yuhhh
Bi sigara Yakar Uydudan izleriz
izinsiz kimsenin özel mülkünü uydudan izleyemezsiniz. öncelikle bu googledakiler sadece uydu fotograflarının birleştirilmiş halidir yani eski görüntülerdir hepsi. uydudan bir yerin o anki resmini ancak kamu açık bir yer olması şartı ile ve de birkaç bin dolar ödeyerek alabilirsiniz.
veya istihbarat teşkilatlarında olduğu gibi kendinize ait bir casus uydunuz olması lazım
ayrıca dünyada fotograf dışında canlı kamera görüntüsü sağlayabilen bilinen yasal bir uydu da yok.
fazla fılm ızlıyosunuz
bende yükledim .güzel bişey ama fotoğraflar hangim senenin
quote:
Orjinalden alıntı: ***BLADE***
KARDEŞİM SENDE YANİ SANKİ ÇOOK NORMAL BİŞEY İSTİYON NE BU YA KIZ ARKADAŞININ EVİNE KAMERA SİSTEMİNİ KUR 24 SAAT CANLI İZLE AMA ANLIYORUM SENİ FAZLA POLİSİYE FİLMLERE TAKILIYO OLMALISIN ONDAN BİRAZ KAFA DAĞIT SEN SAKIN YANLIŞ ANLAMA İÇ FALAN DEMİYORUM MÜMKÜNSE POLSİYE TARZI FİLMLERDEN UZAK DUR BYEEEEEEE
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme