forumda birini ararken üye listelerini giriş tarihine göre listeledim ve total da 222 page olduğunu yazıyodu zaten. Dedim bakalım kaçıncı page deyiz... 37. page de yerimizi almışız 16 eylül 2002 itibariyle. Her page de 60 kişi var demek ki ilk 2200 kişi içindeymişiz ilk üye olanlar arasında...Çok olmuş bizde eskimişizz forumda değerlenmiş... Üye sayısı bunu gösteriyor zaten..
sanmıyorum geçekci değildir..sanırım foruma belli sure girilmeyince uyelikler siliniyor..yoksa 1.milyona yakım mesajı bulunana sitenin 13 bin uyesi olmasi bence çok garip...
nie gerçekci olmasın. şimdi şöle düşün 1 yılda 365 gün var her üyenin günde 1 msj attığını varsayarsan ve kabaca 365x 13000 yaparsan sonuç 4.745.000 yapar
quote:
Orjinalden alıntı: cimbomemre
sanmıyorum geçekci değildir..sanırım foruma belli sure girilmeyince uyelikler siliniyor..yoksa 1.milyona yakım mesajı bulunana sitenin 13 bin uyesi olmasi bence çok garip...
Sana garip gelmesi normal. Çünkü günümüzdeki forumlar her yıl bir db sıfırlıyorlar. Ama burası 4 yıldır DB sıfırlaması yapmadı.
peki uyeliklere ne diyeceksinz...sadece 13 bin kişi mi uye olamz diyorum
222 page 60 kişiden 13 bin kişiyi geçiyor ama tabi kullanılmayan birden fazla kullanıcı olan düşünülürse 10 bin vardır gibi gelio.
Yine de az değil dimi arkadaşlar
Ben 10. sayfadayım. 11-Aralık-2001
Ben de 13. sayfadaymışım.
huh 37. şu 0 postlar ı saymazsak 4. yada 5. :)
ben 1. sayfadayım
mistiq 832 daffodil 875
sanırım bu fake olayını biraz abartmışım :p
cagrı_40 Er CAGRIAKSU Er cagrIKurt88 Er CAGRIUCAR41 Er Cagri Yüzbaşı cagri_911 Er cagri_i Er cagri_iletisim Er cagri0104 Er cagri08 Er cagri105 Beylerbeyi cagri1982 Er cagri2228 Er cagri32 Er cagri38 Er cagri41 Er cagri50 Er cagri64 Er cagri67 Er cagri83 Er cagri987 Er cagriahiskali Er cagriak Er CagriAksoy Er cagrib Er cagribahar Er cagribey Er cagribiloktay Er cagrican Onbaşı cagridincyurek Er cagrieal Er cagriece Er cagriekim Çavuş cagrierdemir Onbaşı cagrig Er cagrihancelebi Er cagrii Er cagriii Teğmen cagrikaratas cagrikayhan Er cagrikorpe Er cagrimir Er cagrisaridogan Er cagrisimsek Er cagriso Er cagriunsal Er cagriutlu Er cagriuysal Çavuş cagrivatansever Er cagrixxx Er cagriyeleser Er cagriyuel Er cagrizm Er cagry c@ğrı Er cağrı atabey Er ÇAĞRI BAYRAKTAR Er çağrı varlı Er çağrı1445 Er çağrı4148 Er Çağrı78 Er çağrıhan
çaaari 1558
quote:
Orjinalden alıntı: mistiq
çaaari 1558
/>
yok o benim değil mıstıq
/>
ayrıca harbi bulamadım kendimi
sağol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme