Şimdi Ara

Üyelerin aldığı 'ABSÜRT' cezalar. Değişiklik istiyoruz. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
4.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yahu daha birkaç gün önce “Godin’in yedirdiği golü Türkiye’de yedirmeyecek 5 stoper sayarım “ dediğim icin tahrikten 1 hafta ceza veren adamsın sen .

Gelmiş burada millete akıl veriyorsun ya ben ona şaşıyorum . Tartışma , tahrik , kavga hiçbir amaç gütmeyen bu yazı icin neden ban attığım dediğimde bana problem varsa desteğe yaz diyordun .

Fenerbahçe bölümündeki haksız banların bir çoğunun hatta belki de hepsini sorumlusu bu Wadjet adlı yöneticidir .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fenerbahçe forumunda Gs ye hakaret içerikli herhangi bir şeyi sildirmek icin( bırakın banı falan sildirmek için ) kırk takla atıyoruz kendi bölüm yöneticimize söylüyoruz onlar ulaşıyor da anca sildiriyoruz . Ama sen herhangi bir şey yaz amacın kavga dahi olmasa bu arkadaşın zoruna gitmesi yeterli banlanman için. Godin’in öz kardeşi falan belki tahrik olurdu yazdığımdan ama bu arkadaş kendi kendine neden böyle işlere girdi ben insanlar ile futbolcu konuşurken o da sizin takdiriniz .

• Kaç kere bana verilen ceza da destek tarafından iptal edildi ama bu cezayı gönderen admin hala buraya gelip milletle münakaşaya girebiliyor .

• uA-kktc kullanıcısına yanıt
    Zamanında belki 15 kez yazdım foruma , adminler için .
    Hep dediğim şuydu , yazılması istenen yorumları söyleyin keyfinize göre onları yazalım bizi uğraştırmayın .

• quote:

Orijinalden alıntı: RedPyro

Yahu daha birkaç gün önce “Godin’in yedirdiği golü Türkiye’de yedirmeyecek 5 stoper sayarım “ dediğim icin tahrikten 1 hafta ceza veren adamsın sen .

Gelmiş burada millete akıl veriyorsun ya ben ona şaşıyorum . Tartışma , tahrik , kavga hiçbir amaç gütmeyen bu yazı icin neden ban attığım dediğimde bana problem varsa desteğe yaz diyordun .

Fenerbahçe bölümündeki haksız banların bir çoğunun hatta belki de hepsini sorumlusu bu Wadjet adlı yöneticidir .
    Vallahi şu ceza ilk 3 e oynar saçmalık bakımından.

Hangi akla hizmet bu mesaja ceza veriliyor ya? İnanılır gibi değil.
  • Futbol forumuna uzun süredir bu sebeplerden yazmıyorum. Görüyorum ki değişen bir şey yok. Trollerin ceza almaması, fanatik adminlerin üyelere keyfi ceza vermesi, banlaması Futbol bölümünü bitirmiştir
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Aynı o dakikalarda 2 mesajıma daha ceza verildi onları da bulup atayım . Adam nasıl kinlenmişse 3 aynı ceza veriyor .
    Ben ilk başta sadece mesajım silindi sandım , admine neden silindi ben kötü bir şey demedim derken ban atıldığını öğrenince ağzım açık kaldı .

Adama niye ban verdin diyoruz , tahrik etmek 1 hafta ban diyor .Yav tahrik etmedim bunun neresi tahrik diyorum git o zaman desteğe yaz diyor .

Kendi de gayet biliyor zaten neyin ne olduğunu , karışan eden yok ya o yüzden istediğini yapıyor .

• "HİMMETÇİ" yazan adamın mesajını sildirmek için kendi bölüm adminimize yazdık o fenerbahçe bölümü adminlerine yazdı adamın mesajını kavga dövüş sildirdik ama aynı admin şu 3 mesaja anında 3 ayrı ceza verip ,mesajı sildi ve 1 hafta ban isteği ile üst yönetime gönderdi . Bu arada da geçici ban verdi. Şimdi gelip yazsın bunun altına.

MESAJ 1 :

"Mantığa bak . O zaman hemen Vedat ile Beğenilmeyen Mandzukici takaslayın. Ya da hemen Vedatı satıp ne kadar maaş istiyorsa Mandzukice verin .

Sen Vedat ile bitik denilen Mandzukici kıyaslama sakın , önce Vedat şampiyonlar ligi kupasını alsın sonra konuşuruz . Mantığa bak .

Vedat ile ilgili yazdığını görürsem hemen altına , Önce Vedat Avrupa’da oynasın sonrasına bakarı yazıcam, bugün bunu yazan o zaman ne diyecek bakalım 🤔"

MESAJ 2 :

En son Avrupa ligi finalinde yedirdiği golü yedirmeyecek Türkiye’den bile 5 stoper çıkar .

MESAJ 3 :

"Bir hata yapınca inmiyorsun ama ismin transferde geçince hemen Avrupa’nın ilk 10 stoperine giriyorsun .
    Yahu sadece Türklere baksak Merih-Çağlar-Ozan ŞUAN Godin’den iyi . Ben zaten sadece örnek verdim tabiki bir hata ile ölçülecek hali yok ama ilk 10 stoper derseniz bu çok komik ."
    @Wadjet

• quote:

Orijinalden alıntı: RedPyro

"HİMMETÇİ" yazan adamın mesajını sildirmek için kendi bölüm adminimize yazdık o fenerbahçe bölümü adminlerine yazdı adamın mesajını kavga dövüş sildirdik ama aynı admin şu 3 mesaja anında 3 ayrı ceza verip ,mesajı sildi ve 1 hafta ban isteği ile üst yönetime gönderdi . Bu arada da geçici ban verdi. Şimdi gelip yazsın bunun altına.

MESAJ 1 :

"Mantığa bak . O zaman hemen Vedat ile Beğenilmeyen Mandzukici takaslayın. Ya da hemen Vedatı satıp ne kadar maaş istiyorsa Mandzukice verin .

Sen Vedat ile bitik denilen Mandzukici kıyaslama sakın , önce Vedat şampiyonlar ligi kupasını alsın sonra konuşuruz . Mantığa bak .

Vedat ile ilgili yazdığını görürsem hemen altına , Önce Vedat Avrupa’da oynasın sonrasına bakarı yazıcam, bugün bunu yazan o zaman ne diyecek bakalım 🤔"

MESAJ 2 :

En son Avrupa ligi finalinde yedirdiği golü yedirmeyecek Türkiye’den bile 5 stoper çıkar .

MESAJ 3 :

"Bir hata yapınca inmiyorsun ama ismin transferde geçince hemen Avrupa’nın ilk 10 stoperine giriyorsun .
    Yahu sadece Türklere baksak Merih-Çağlar-Ozan ŞUAN Godin’den iyi . Ben zaten sadece örnek verdim tabiki bir hata ile ölçülecek hali yok ama ilk 10 stoper derseniz bu çok komik ."
    @Wadjet
    Hocam ağzım açık kaldı inanılmaz gerçekten. Harbiden kapatalım futbol bölümünü gitsin ya

Bende bi keresinde cezalıyken tekrar ceza yemiştim. Yani beterin beteri varmış gerçekten. Hayret ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 3 Eylül 2020; 17:42:34 >

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Bakmama bile gerek yok. Bu forumda fenerliso diye bir admin var. Özellikle seçiyorlar.
    Galatasaray bölümü resmen sindirilmiş kimse bir şey yazamıyor.(Çoğu cezalı)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üyelerin aldığı "ABSÜRT" cezalar. Değişiklik istiyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm yöneticilerin basmakalıp, ezber kurallar çerçevesinde ceza verdiklerinden bende memnun değilim.

Evet kuşlar, civcivler veya başka hayvan terimi kullanmak dalga geçmektir buna ceza verilmesi doğru,

fakat bunlardan öte daha büyük sıkıntılar var. Ben diğer takımların konularını okurum, çok çok nadir cevap yazarım. Ama kendi tuttuğum takımımın konusunda aktif sayılırım.

Fakat Galatasaray konusunda nerdeyse GS'li yok desem hak verirler bana tahmin ediyorum. Herhangi olumsuz durumda (yenilgi, drama, takım içi kavga vs) rakip taraftarlar konudan çıkmıyor üstelik konudan çıkmayan adamlar, alttan alttan 'Objektif' yorum ayağına yatan fakat sürekli ortalığı karıştıran, 10 15 senelik konuyu dile getiren adamlar. Bunlar neden hiç ceza almıyor? Aklıma gelen adamlar : Hüso, atiuser, ekmek arası menemen vs gibi adamlar. Sadece son 10 mesajını aratsanız bile ne kadar sanal tiyatro çevirdiğini anlayabilirsiniz. Umarım bu post bi nebze yöneticilerin 'Basmakalıp' algılarından kurtulup, biraz algılarının genişlemesi konusunda yardımcı olur.

• Bu arada güncel yöneticilerin isimlerini bilmediğim ve tanımadığım için haliyle onları suçlamıyorum. Bu yıllardır var olan sorun. Bunun sebebi sanırım tuttuğu takıma karşı aşırı fanatik olması ve burda ego-güç çatışmasına yenik düşmesi.

8 sene önce de saçma sapan bir nedenden dolayı banlanmıştım. Aklıma geldi tekrar :) Burda egosundan mıdır, yoksa utancındanmı son mesajıma cevap yazmamış ne dersiniz ;)

Üyelerin aldığı "ABSÜRT" cezalar. Değişiklik istiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

@Djalma Feitosa Dias

Girip Kadıköy'de oturuyor, nasıl bir fanatik acaba dediğiniz yöneticinin kim olduğunu bir bakın isterseniz. Yönetimdeki üyelerin profillerine bakarsanız bulmanız zor değil. Mesaj sayısı, katılım zamanı ve konum bilgisinden.

@Kesinizmirliksk2

Hangi tarihte küfürden kıyametten geçilmiyordu acaba? Ed Wood ve ben Fenerbahçe bölümünden sorumluyuz ve 2019 Ekim'de göreve başladık.
    Geçen sezon Galatasaray bölümünden bahsediyorum ama onu bile anlamıyorsunuz .

Bazı kişiler açık ve net fenerlilerin provakatif mesajlarına hatta küfürlerine ceza verdirmemek için elinden geleni yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelmiş bide bize akıl veriyor ya valla çıldırıyorum

Ceza yiyoruz üstüne destek birimine mesaj atıyoruz , destek biriminin mesajımıza cevaplaması zaten 4-5 gün sürüyor . İncelemesi de 1-2 gün sürüyor . Zaten verilen 7 günlük cezayı çekmiş oluyoruz . Yani biz ne yapalım bu foruma adalet gelmesi için ? Biz kimseyi kışkırtmıyoruz kimseye bişi demiyoruz objektif yorum yapınca da ceza yiyoruz

Bi ara da gs bölümü admini ( eski admin ) belhandaya eleştiri yapınca 1-2 saat içinde 7 gün ceza kesiyordu . Adam bana konuda belhandayı eleştirdim diye küfür eder ona bişi olmaz ama biz ceza alırdık . İsteyen olursa belhanda konusunda adminlerin işbirliği yapıp bir zamanlar tüm belhandayı eleştirenlere kan kusturan üyeleri de burda ifşalarım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol bölümünü niçin bıraktığımı ve asla dönülmemesi gereken bir bölüm olduğunu bana hatırlatan bir konu olmuş

Bırakmadan önce de söylediğim gibi, bu bölümü komple kapatın eğer böyle komik cezalar verilecek ise, hem siz de büyük bir yükten kurtulmuş olursunuz.

Rakip takım bölümüne yazılamıyordu bir ara, harika bir çözümdü(!) gerçekten. Ortalık fake ve multi üyelikten geçilmiyordu. Ayrıca sadece GS'lılar GS'lılarla, FB'liler FB'lilerle, BJK'liler BJK'lilerle yazışacaksa, körler sağırlar birbirini ağırlar. Forum kültürüne aykırı bir kere. Takımdaşlar birbirileriyle özelden de, WhatsApp gruplarından da konuşabilir, forum kültürü karşıt görüşlü insanların da birbiriyle yazışabilmesini sağlar. Hayatın her alanında sansüre karşı olurken, forumda sansür uygulamak tek kelimeyle abesle iştigal bir durumdur.

Ha deniyor ki, insanlar konuşmayı bilmiyor. Evet ama bunun bir sebebi de bu verilen komik cezalar. Sen X şahısa "Böyle bir şey olabilir mi ya?" dediği için ceza verirsen, ipin ucunu baştan kaçırırsın. Düğmeyi en baştan yanlış iliklersen, sonrası da yanlış iliklenir. Moderatörler kendi kafalarına göre "tahrik" , "hakaret" gibi kavramlara başka anlamlar yüklerse, tabii ki her mesajı tahrik ve hakaret kapsamında değerlendirip ceza isteyebilir, ki istenilen cezaların tamamı admin onayından geçiyor, bunun sebebi de 2 tane admin forumdaki bütün ceza talepleriyle ve diğer tüm işlerle ilgileniyor, sadece 2 ADMIN. Haliyle forum genelinde günde 1000'lerce şikayet ve ceza talebi olduğu için, adminler de "Hepsini Seç" - "Onayla" yapıyor, yani burada iş tamamen moderatörün insiyatifinde. İtiraz ettiğinde çoğu moderatörün klasik savunmasıdır çünkü "Biz ceza vermiyoruz, ancak admin onayına gönderiyoruz" ama işin aslı tam olarak öyle değil işte. Onlarca moderatörün 1 günde temizleyemediği şikayetleri, 2 tane adminin tek tek tüm mesajları doğru ve yanlış olarak değerlendirmesini beklemek saçma olurdu değil mi? 2 hafta önce yazdığım Forum Destek mesajına bile bakılamamışken hem de. Bir de itiraz konusu var ki, çoğu zaman destek mesajlarına en erken 1 haftada dönülürken, sebepsiz yere 1 hafta ceza yiyip ceza çektikten sonra hangi ceza silinecekmiş, o da merak konusu.

Benim de hem bu bölümde, hem de diğer bölümlerde aldığım komik cezalar var, şimdi tek tek bulup buraya yüklemekle uğraşamayacağım ama bu forumun yönetim ve ceza sisteminde ciddi tutarsızlıklar ve adaletsizlikler var. O yüzdendir ki forumun üye kalitesi ve online sayısı git gide düşmekte. Bunun da tek sebebi ne yazık ki yönetimdir. Sadece ceza vererek yönetim sağlanmaz. Onun adı yönetim olmaz zaten.

Uzun lafın kısası arkadaşlara tavsiyem futbol bölümünü bırakın çünkü yıllardır bu şekilde. Biz bu tartışmaları yıllardır yaptık, hiçbir sonuç alınmadı. Zaten moderatör sayısı yetersiz iken, adminlerin de moderatörleri yanlışları olsa bile korumasını yadırgamıyorum ama kendi ayaklarına sıkıyorlar farkında değiller. Böyle komik ve absürt cezalar verdikçe, ipin ucu iyice kaçıyor ve bir süre sonra ne yazılabilecek bir mesaj kalıyor ne de mesaj yazan bir üye. Futbol bölümünde eskiden yazıştığımız, yeri geldiğinde tartıştığımız insanların çoğu yok artık. Ya tamamen forumu bıraktılar ya da benim gibi ara ara hiçbir şey yazmadan sadece uzaktan bakıyorlar. Keza bu bahsi geçen komik ve absürt cezalar diğer bölümlerde de oluyor ve insanları forumdan tamamen soğutuyorsunuz. Eskiden onlarca farklı bölümde takılırdım, dizi-film-oyun-spor-donanım-konu dışı vs. ama uzun zamandır sadece Steam bölümünde aktifim ve şunu söyleyebilirim ki @XanthiN 'in kişisel çabalarıyla Steam bölümü şu an belki de forumda açık ara en düzgün yönetilen bölüm. Zaten Steam bölümü de bu şekilde olsaydı, forumu çoktan bırakmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 3 Eylül 2020; 21:47:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Futbol bölümünü niçin bıraktığımı ve asla dönülmemesi gereken bir bölüm olduğunu bana hatırlatan bir konu olmuş

Bırakmadan önce de söylediğim gibi, bu bölümü komple kapatın eğer böyle komik cezalar verilecek ise, hem siz de büyük bir yükten kurtulmuş olursunuz.

Rakip takım bölümüne yazılamıyordu bir ara, harika bir çözümdü(!) gerçekten. Ortalık fake ve multi üyelikten geçilmiyordu. Ayrıca sadece GS'lılar GS'lılarla, FB'liler FB'lilerle, BJK'liler BJK'lilerle yazışacaksa, körler sağırlar birbirini ağırlar. Forum kültürüne aykırı bir kere. Takımdaşlar birbirileriyle özelden de, WhatsApp gruplarından da konuşabilir, forum kültürü karşıt görüşlü insanların da birbiriyle yazışabilmesini sağlar. Hayatın her alanında sansüre karşı olurken, forumda sansür uygulamak tek kelimeyle abesle iştigal bir durumdur.

Ha deniyor ki, insanlar konuşmayı bilmiyor. Evet ama bunun bir sebebi de bu verilen komik cezalar. Sen X şahısa "Böyle bir şey olabilir mi ya?" dediği için ceza verirsen, ipin ucunu baştan kaçırırsın. Düğmeyi en baştan yanlış iliklersen, sonrası da yanlış iliklenir. Moderatörler kendi kafalarına göre "tahrik" , "hakaret" gibi kavramlara başka anlamlar yüklerse, tabii ki her mesajı tahrik ve hakaret kapsamında değerlendirip ceza isteyebilir, ki istenilen cezaların tamamı admin onayından geçiyor, bunun sebebi de 2 tane admin forumdaki bütün ceza talepleriyle ve diğer tüm işlerle ilgileniyor, sadece 2 ADMIN. Haliyle forum genelinde günde 1000'lerce şikayet ve ceza talebi olduğu için, adminler de "Hepsini Seç" - "Onayla" yapıyor, yani burada iş tamamen moderatörün insiyatifinde. İtiraz ettiğinde çoğu moderatörün klasik savunmasıdır çünkü "Biz ceza vermiyoruz, ancak admin onayına gönderiyoruz" ama işin aslı tam olarak öyle değil işte. Onlarca moderatörün 1 günde temizleyemediği şikayetleri, 2 tane adminin tek tek tüm mesajları doğru ve yanlış olarak değerlendirmesini beklemek saçma olurdu değil mi? 2 hafta önce yazdığım Forum Destek mesajına bile bakılamamışken hem de. Bir de itiraz konusu var ki, çoğu zaman destek mesajlarına en erken 1 haftada dönülürken, sebepsiz yere 1 hafta ceza yiyip ceza çektikten sonra hangi ceza silinecekmiş, o da merak konusu.

Benim de hem bu bölümde, hem de diğer bölümlerde aldığım komik cezalar var, şimdi tek tek bulup buraya yüklemekle uğraşamayacağım ama bu forumun yönetim ve ceza sisteminde ciddi tutarsızlıklar ve adaletsizlikler var. O yüzdendir ki forumun üye kalitesi ve online sayısı git gide düşmekte. Bunun da tek sebebi ne yazık ki yönetimdir. Sadece ceza vererek yönetim sağlanmaz. Onun adı yönetim olmaz zaten.

Uzun lafın kısası arkadaşlara tavsiyem futbol bölümünü bırakın çünkü yıllardır bu şekilde. Biz bu tartışmaları yıllardır yaptık, hiçbir sonuç alınmadı. Zaten moderatör sayısı yetersiz iken, adminlerin de moderatörleri yanlışları olsa bile korumasını yadırgamıyorum ama kendi ayaklarına sıkıyorlar farkında değiller. Böyle komik ve absürt cezalar verdikçe, ipin ucu iyice kaçıyor ve bir süre sonra ne yazılabilecek bir mesaj kalıyor ne de mesaj yazan bir üye. Futbol bölümünde eskiden yazıştığımız, yeri geldiğinde tartıştığımız insanların çoğu yok artık. Ya tamamen forumu bıraktılar ya da benim gibi ara ara hiçbir şey yazmadan sadece uzaktan bakıyorlar. Keza bu bahsi geçen komik ve absürt cezalar diğer bölümlerde de oluyor ve insanları forumdan tamamen soğutuyorsunuz. Eskiden onlarca farklı bölümde takılırdım, dizi-film-oyun-spor-donanım-konu dışı vs. ama uzun zamandır sadece Steam bölümünde aktifim ve şunu söyleyebilirim ki @XanthiN 'in kişisel çabalarıyla Steam bölümü şu an belki de forumda açık ara en düzgün yönetilen bölüm. Zaten Steam bölümü de bu şekilde olsaydı, forumu çoktan bırakmıştım.
    Hocam çok güzel özetlemişsiniz, teşekkür ederim.

Yöneticiler bu mesajı görür umarım.

@Jeolog.

• Çoğunuzun aldığı uyarılar veya cezalar doğru.Sizde biliyorsunuz cogunlukla tahrik amaçlı mesajlar yazdığınız.Bunu bile bile göz mü yumalim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.