Şimdi Ara

Üyeliğim Silinmiş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Çözüldü
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 Ay Önce Askere Gittiğimde Nickim MerhabaBenMesutCevik ' idi Şimdi Giremiyorum Böyle Bir Kullanıcı Adı Yoktur Diyor

• Kimse Cevap Vermeyecekmi ?
  • 2 Gün Oldu Yardım Edicek Bi Yetkili Yokmu..?
  • Hala Cevap Bekliyorum ?
  • Kayıtlı e-posta adresinizi bana bildiriniz.
  • Kayıtlı E-Posta Adresimi Bilmiyorum Ama Kullanıcı Adım Eskisi Olmuş ''KeNaN-AsLaN'' Şifresinide Unuttum.
    Yardımcı Olurmusunuz.
  • Lütfen Yardım Edin İznim Bitmek Üzere :S
  • Kayıtlı e-posta adresinize şifrenizi gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewluth

Kayıtlı e-posta adresinize şifrenizi gönderdim.

Teşekkür Ederim Ama KeNaN-AsLaN'nın Kayıtlı E-Posta Adresini Bilmiyorum :S.
    KeNaN-AsLaN'nın Şifresini Bu Nickimin Adresine Gönderirmisiniz. CoK Masraflıyım Biliyorum Ama Birdaha Olmaz Emin Olun.
  • Lütfen Son 3 Günüm Hala Alamadım Şifremi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NickimiKaybettim

quote:

KeNaN-AsLaN'nın Şifresini Bu Nickimin Adresine Gönderirmisiniz. CoK Masraflıyım Biliyorum Ama Birdaha Olmaz Emin Olun.

Bu arada ben de musakka, şifremi unuttum aynı şekilde, emaili de unuttum, hiç bir kanıtım da yok, şifremi bir pmler misiniz (yaptığın bunla aynı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

quote:

Orijinalden alıntı: NickimiKaybettim

quote:

Bu arada ben de musakka, şifremi unuttum aynı şekilde, emaili de unuttum, hiç bir kanıtım da yok, şifremi bir pmler misiniz (yaptığın bunla aynı)

Güzel Kardeşim Kanıtım Olmasa Veya O Üyelik Bana Ait Olmasa Neden Üyeliğimi Geri İsteyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NickimiKaybettim -- 19 Temmuz 2010; 21:43:10 >

• admin mewluth sana yardımcı olmuş şifreni göndermiş işte ama senin emailini kim nereden bilecek emailde gizli soruyu cevapla onu da unutmadıysan tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 19 Temmuz 2010; 22:01:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

admin mewluth sana yardımcı olmuş şifreni göndermiş işte ama senin emailini kim nereden bilecek emailde gizli soruyu cevapla onu da unutmadıysan tabii

Sadece Dhye Üye Olmak İcin Acıp (Veya Başka Bir Siteye) Bidaha Girmediğin Bi Mail Adresin Yokmudur Elbette Vardır Herhangi Bi Site İcin Actığın.Bende 8 AY Önce Actım Ve Hic Girmedim. Mail Adresinide Şifresinide Bilmiyorum Bilsem Zaten Buraya Yazmam Şifremi Unuttum'dan Geri Alırım
    Gizli Soruyu Cevaplarım O Sorun Değil Sorun Mail Adresi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NickimiKaybettim -- 19 Temmuz 2010; 22:06:29 >
  • Kayıtlı mailinize şifrenizi gönderdim. k12345@windowslive.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.