arkadaşlar selamlar, arattım fakat böyle bir konuya rastlamadığım için bu başlığı açıyorum (biraz spesifik gibi belki doğru keywordleri kullanamamışımdır). php bilgim sadece hazır scriptleri kurmaktan öteye geçmemiş durumda.
Sizlere sormak istediğim bir konu var. Ben bir site açmak istiyorum diyelim ki;www.site.com bu site'den inşallah olacak müşterilerime durum gidişatını bildirmek için onlara imaj ve bazı diğer dosyaları (grafik ve video çalışmaları) gösterebileceğim bir alana ihtiyacım var. fakat müşterilerin bu alana kullanıcı adı ve şifreyle girmeleri lazım. Yani her giren kullanıcı kendi içeriğini görecek, Ama gördükleri içeriği ben yükleyeceğim, ve ben yeni kullanıcı ekledikçe otomatik olarak yeni kullanıcı hesabı açılmış olacak. bunun için veya bu işi de görecek bir script biliyor musunuz? isim vermeniz yeterli.
aslında başta; diyelim ki; 1 ve 2 no'lu kullanıcıların oldugu müşteri portfoyumde. 1 numaralı kullanıcı şifresini girince,www.site.com/1 adresine 2 numaralı kullanıcı şifresini girince,www.site.com/2 adresine yönlendirilmesini düşünmüştüm. fakat bu durumdawww.site.com/1 adresini şifrelemek ve ../1 adresine ayrı bir içerik oluşturmak gerekecek, müşteri sayısı da arttıkça bu iş zorlaşacak. bu sebeple tek bir programda sadece database'e yeni kullanıcı ekleyerek tüm işi halleden bir program süper olur. Ama eğer o şekilde bir şey yoksa anlattığım gibi her kullanıcıya ayrı web alanı oluşturacağım.
bu arada hosting için de 1and1'i düşünüyorum. fiyatları çok uygun geldi. webhosting.info haberine göre dünyada 807000 domainle en çok domain barındıran 8. firma. Tavsiye eder misiniz? paket bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. hepinize başarılar
Bunu yapman bir hayli zor. xoops, phpnuke gibi hazır portalları dene, bu portalların bazı eklentileriyle bu işi belki çözersin.
Cevabınız için çok teşekkür ederim, phpnuke gibi hazır portal scriptleri çok da istediğimi vermemekte. Belki dosya yonetim için olan bir scriptle bunu çözebilirim. Biraz daha bakınıyorum çözerseö sizlere de haber veririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme