BEYLER BILDIGINIZ GIBI ESKIDEN ID LAR BUYUKTU SIMDI G1E CHARI GECIRIRKEN ORDAN GIRMELIYIZ AMA ID SIĞMIYOR CHARI G1 YAPAMIYORUZ BI ONERINIZ VARMI?????
beyler g1e gecerken yonlendırme kodunu alıp g1 sıtesınde logın olmak gerekıyo oraya ID sıgmıyor nasıl yonlendırılcek char yardım plss
quote:
Orjinalden alıntı: mynak70
BEYLER BILDIGINIZ GIBI ESKIDEN ID LAR BUYUKTU SIMDI G1E CHARI GECIRIRKEN ORDAN GIRMELIYIZ AMA ID SIĞMIYOR CHARI G1 YAPAMIYORUZ BI ONERINIZ VARMI?????
ID SIĞIMIYOR SAOL KANKA VALLA İYİ GELDİ GÜLDÜM BİRAZ(SENDE SÜLALENİN İSMİNİ Mİ YASDIN )
quote:
Orjinalden alıntı: knıghttemre
quote:
Orjinalden alıntı: mynak70
ID SIĞIMIYOR SAOL KANKA VALLA İYİ GELDİ GÜLDÜM BİRAZ(SENDE SÜLALENİN İSMİNİ Mİ YASDIN )
Çok komik geldi heralde
id nin sığdığı kadar yazmayı denedinmi
quote:
Orjinalden alıntı: L4st
id nin sığdığı kadar yazmayı denedinmi
denedım olmuyo
arkadaşım bende de aynı sorun var benim de ID sığmıyor ID yazılan yere. fakat asıl sorun mykoldan charına girdiğinde orda g1 kredisi başlığının altında bir de g1 yönlendirme kodu başlığı olması lazım bende o yok tabi tahminim sende de yok. ordan kodu alarak g1 e üye oluyoruz. bu g1 kodunun orda gelmesi içini yapılabilecek bişeyler var mı? ya da g1 e yönlendirebilmemiz için başka ne yapabiliriz bilen arkadaşların yardımcı olması rica ediyorum. işte ID sığmıyormuş bilmem başka bişeymiş deyip alay konusu haline getirecekler de buraya yazı yazmasın ağır konuşurum. bilen bilgisini paylaşsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme