Bildirim
Uygulama Gizleme Pro Onerisi olan..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
HTC de uygulama menüsünde üstteki ayarlarında uygulamaları gizle/göster seçeneği mevcut. bi ara sony de kullanmıştım.yanlış hatırlamıyorsam onda da öyle bir özellik vardı.
ben herhangi bir uygulamayı gizlemek yerinde ona şifre koyuyorum. bu yöntem belki işine yarar :) -
Tesekkurler ama sifreleme degil gizleme yapmak istiyorum bulamadim hala..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: y.e.c.
Tesekkurler ama sifreleme degil gizleme yapmak istiyorum bulamadim hala..
ben bi ara root olmadan gizleme programı kullanmıştım. hangi program olduğunu hatırlarsam haber veririm. -
Şimdi hatırladım :)
Root olmadan programla uygulama gizlenmiyordu. Launcher ile çözmüştüm o problemi. Apex Launcher işini görür ben daha önce kullanmıştım. onda uygulamları gizleme özelliği var.
Bu arada sony nin kullandığı launcher a baktın mı. uygulama gizleme olmadığına emin misin? -
Eminim sonyde yok 6.0.1 kullaniyorum.. Launcherda kasar telefonu diye yuklemedim ama mecbur denicez bakalim.. Teşekkürler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin telefonunda launcher in kalacağını düşünmüyorum. Apex launcher bir çok telefonun kendi launcher indan çok daha hafif. Gerçi sony nin kendi launcher I en hizlilarindan biridir. bir de launcher ın görünümüne alışman zor gelebilir. Söylediğim launcherdan farklı bir çok launcher var. İçinde uygulama gizle göster seçeneği olanları bulup dene kafana hangisi yatarsa onu kullan. Olmadı telefonu root la. Root ahım şahım bişey değil. Kendin mutlaka yaparsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X