Şimdi Ara

Uygulama Satın Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamunaleykum yazılım, uygulama geliştirme konusunda işten hiç anlamayan birisi olarak bugün bikac sitede aylık 150 200lira geliri olan android uygulama ve oyunlar sattıklarını gördüm. Yüklediği resimlere göre 1 aylık kazancı fiyatına uygulamayı satılığa çıkardığını söylüyor. Burada tipik kolay para mantığıyla almak istiyor insan ama satan neden satıyor anlam veremedim. Bu konuda bilgilendirebilecek hayırsever var mıdır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahtekar olma ihtimalleri yüksek. Büyük ihtimalle uygulamayı size sattıktan sonra sizi engelleyecektir.
  • Hesabi devr alırsanız sorun olmaz ama 1 aylık kazancına satacak ve siz bile "kolay para" diyorsunuz kesin dolandırılırsınız. Ayrıca yatırım tavsiyesidir: Paranızı asla bilmediğiniz işe yatırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 20 Ağustos 2019; 7:17:39 >
  • teşekkür ederim ilginiz için aynı şeyi düşünüyordum kendimi ikna etmem lazımdı :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uygulamadan elini eteğini çekmiş olabilir . Uygulamanın getirdiği kazançta çok olmadığından ötürü bari benden sonra biri alsın geliştirsin diyebilir veya artık bezmiş olabilir bari satıyım alan düşünsün . Dolandırıcı olmada ihtimallari var uygulamaya bakmadan kesin bir şey diyemiyicem .
  • Çok basit bir mantığı var aslında.

Aylık para getirisi olan bir uygulamayı neden birisi 150-200 TL'ye satsın? diye kendimize sorarsak neden almamamız gerektiğini anlarız.

Aynı mantığın benzeri mesela iddaa kuponu satan dolandırıcılarda da gözlemlenebiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.