Şimdi Ara

Uygulama tanitmak isteyenler BURAYAAA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oncelikle bol indirmeler ve bol kazanclar dilerim. Ve konunun kurali geregi daha once paylasilan linkleri indirip 5 yildiz ve yorum yapmani rica ederiz. Boylece uygulamamiz paylasilan linkler sayisi kadar indirilmis olur. Yalniz yildiz ve yorumu 2-3 kere acip kapattiktan sonra verelim ki play store silmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar android için yaptığım oyunum şuanda play storede yayınlandı. Ücretsiz indirebilirsiniz. Puan verirseniz sevinirim...

Voodoo adlı yapımcı bu oyunu yapmıştı fakat ben daha iyisini yaptığımı düşünüyorum. Google play skor tablosu başarılar ekli. Orjinal oyuna göre çok daha az reklam çıkmakta...

indirip yorum yapanlar bana uygulama linklerini gönderirlerse karşılığını hemen vereceğim 5 yıldız ve yorum yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanunisezer -- 11 Mart 2018; 0:40:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kanunisezer

Evet arkadaşlar android için yaptığım oyunum şuanda play storede yayınlandı. Ücretsiz indirebilirsiniz. Puan verirseniz sevinirim...

Voodoo adlı yapımcı bu oyunu yapmıştı fakat ben daha iyisini yaptığımı düşünüyorum. Google play skor tablosu başarılar ekli. Orjinal oyuna göre çok daha az reklam çıkmakta...

indirip yorum yapanlar bana uygulama linklerini gönderirlerse karşılığını hemen vereceğim 5 yıldız ve yorum yapacağım.

İndirdim birkac kere kullandiktan sonra 5 yildiz verip yorum yaptim.

Bu da benim uygulama yalniz birkac kere acip kapattiktan sonra yorum yaparsan sevinirim. Aksi halde play store yorumu kaldiriyor

play.google.com
    GoComment - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.website.survistan

• faya_can F kullanıcısına yanıt
    Gereken islem yapildi. Biraz gec oldu ama :)

• eser9092 E kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı 2-3 kez açıp 5 yıldız ve yorum yapıldı. Yorum ve puan veren herkese aynısını yapabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser9092

Gereken islem yapildi. Biraz gec oldu ama :)

Teşekkürler. Ben de 5 yıldız verdim ve program hala yüklü.

• quote:

Uygulamayı 2-3 kez açıp 5 yıldız ve yorum yapıldı. Yorum ve puan veren herkese aynısını yapabilirim.

Oyunu indirdim henüz puan vermedim. Birkaç gün sonra puanlarım.

• Arkadaşlar merhaba, Bellyfat flappy bird'in dikey olan yani yukarıdan aşağıya düşerek oynadığınız hali. Farkları engeller hareketli, yemleri yedikce sismanliyor ya da zayıflıyorsunuz. Akşam eve geldiğimde sayfadaki tüm uygulamaları indirip yorum bırakacağım. Emeğinize sağlık.

• ZZBall

Ekrana tıklayarak topun yönünü değiştiriyorsunuz ve engellere çarpmadan bitiş çizgisine ulaşmaya çalışıyorsunuz. Bölümler ilerledikçe zorlaşıyor.

play.google.com
    ZZBall - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.MBASOFT.ZZBall

• quote:

Orijinalden alıntı: Zzball

ZZBall

Ekrana tıklayarak topun yönünü değiştiriyorsunuz ve engellere çarpmadan bitiş çizgisine ulaşmaya çalışıyorsunuz. Bölümler ilerledikçe zorlaşıyor.

play.google.com

Konu da belirtilen islemleri yapalim lutfen. Buna gore geri donusum alacaksiniz. Simdiden bol sanslar.

• soralalp S kullanıcısına yanıt
    5 yıldız ve yorum tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: eser9092

quote:

Orijinalden alıntı: Zzball

ZZBall

play.google.com

Konu da belirtilen islemleri yapalim lutfen. Buna gore geri donusum alacaksiniz. Simdiden bol sanslar.

Aynen söylenenleri yaptım. 5 yildiz ve yorumunuz da iletildi.

• quote:

Evet arkadaşlar android için yaptığım oyunum şuanda play storede yayınlandı. Ücretsiz indirebilirsiniz. Puan verirseniz sevinirim...

Yorum ve 5 yildiz tamam

play.google.com

• yeni eklenen linklere oy ve yorum yapıldı. Lütfen yorum oy yapmayan yapsın arkadaşlar. Benim gözümden kaçan birisi varsa bana mesaj atabilir hemen yorum oy yapabilirim.

• Birbirimizi desteklemek adına çok yararlı bir sayfa olmuş, bende en kısa zamanda uygulamamı ekleyip diğer arkadaşların uygulamalarını indirecem.

Belki biliyorsunuzdur ama genede paylaşayım, bu sayfadaki olayın aynısını yapan bir site var.
    www.reviewsmotion.com
    Bu sitedeki olay şöyle sizin önünüze rastgele uygulamalar getiriyo ve uygulamayı indirip kullanım esnasında çekilmiş bir screenshot ile mantıklı bir yorum ve 5 yıldız verdikten sonraki ekranın screenshotını upload etmenizi istiyo böylece bir puanınız oluyor. Puanlarınız olduğu sürece diğer uygulama sahipleride sizin uygulamanız için aynı işlemi yapıyor ve site size uygulamanın indirildiğine dair haber veriyor. Ben şimdiye kadar böyle 3 indirme aldım 2 gün içerisinde ve daha fazla uğraşmadım. (Siteye cep telefonundan girmeniz lazım)

Google'ın videolarında da bahsettiği gibi dünyanın farklı yerlerinden indirmeler alarak kartopu etkisi yapabilirsiniz bu site ile.

• Herkese hayırlı bol indirmeler,

Benimde uygulamalarım;

Galatasaray Duvar Kağıdı link :

Fenerbahçe Duvar Kağıtları link :

Beşiktaş Duvar Kağıtları link :

• kazdalsoft K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Konuda belirtilen islemleri yapalim ve ilgi mesaji cevaplayalim islem yaptigimiza dair. Boylece her iki tarafinda uygulamasi indirilmis ve yorum yapilmis olacaktir.

• Arkadaşlar oyun ve uygulamalar için 5 yıldız tamam.

• Merhabalar

Çok güzel bir başlık olmuş. Emeği geçenlere teşekkürler. Takasbank bünyesinde yazılımını gerçekleştirdiğim BES uygulamasının linkleri aşağıdadır.

play.google.com
    Takasbank Bes - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.takasbank.mobile.bes.android&hl=tr

• bayfatih2000 B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Konuda belirtilen islemleri yapalim ve ilgili mesaji cevaplayalim islem yaptigimiza dair. Boylece her iki tarafinda uygulamasi indirilmis ve yorum yapilmis olacaktir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.