Şimdi Ara

Uygulama ve Oyunlar (APK) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
5
Favori
20.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

• elinize sağlık güzel bir konu olmuş .

bir isteğim olacaktı oyun ve uygulamaları klasörleyeceğimiz bir uygulama mevcutmu daha önce görmüştüm

ama bulamadım elinde olan varsa paylaşırsa memnun olurum
  • ram yemeyen widget programı varmı acaba? ses wi-fi bt ucus modu geçişleri için kullancagım widget lardan bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

ram yemeyen widget programı varmı acaba? ses wi-fi bt ucus modu geçişleri için kullancagım widget lardan bahsediyorum.

Eğer rootlu ise ve ICS sürümündeysen telefonun bunu kullan, 3-5 MB ram kullanıyorlar o da önbellekten Xperia widgetlerinin diğer ana ekran uygulamalarında çalışan hali :

Uygulama ve Oyunlar (APK)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1609876

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NS_85 -- 17 Mayıs 2012; 1:03:14 >

• Ne ise yaradiklari yazsa güzel olur hocam
  • @NS_85 aslında onlar güzel ama uçuş modu olmadıgı için ekleyemiyorum. ucus modu için farklı widget kullansam ekran çingene mahallesi gibi oluyor

power widget (resimdeki) kullandım epey süre, 9-10 mb ram yedigi oluyordu o yüzden kaldırdım.

bu arada önbellek demişken bu ön bellek neresi oluyor arkadas. ram desen degil. rom denilen kısımmı oluyor? önbellege bakıyorum geçmişte acmıs oldugum programlar var. ön bellek şiştikce yavaslama olurmu? yada sarjdan yermi bunlar? birde burdaki amac önbellekteki programları tekrar acarsam hızlı acılmasımı?

Uygulama ve Oyunlar (APK)

• @ Eray89

Açıkçası önbellek işini ben de tam çözemedim. Önbellekte olan uygulamalar hızlı açılıyor, ama işin garibi önbellektekileri durdurunca boş ram miktarı azalıyor.

Bildirim çubuğu widgetlerinden yüklemeyi denedin mi hiç. Ben geri kalan ihtiyacımı onlarla karşılıyorum. Hatta bazen öyle alışkanlık haline geliyor ki ana ekrandaki widgetler yerine onları kullanıyorum

Bu paketi tavsiye ederim:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1534974

• Bu paket iyiymiş hocam denemekte yarar var bakıcam simdi. tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

Bu paket iyiymiş hocam denemekte yarar var bakıcam simdi. tesekkürler

Rica ederim, yükleme talimatlarını uygulayınca sorunsuz çalışıyor Bootloader kilidi kapalıyken böyle küçük tema paketleriyle idare ediyoruz işte...
  • Ram yemeyeni yok ben durum çubuguna hepsini ekledim systemuı.apk çalışıyor birde extra widget kullanılmaz ;-) bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

elinize sağlık güzel bir konu olmuş .

bir isteğim olacaktı oyun ve uygulamaları klasörleyeceğimiz bir uygulama mevcutmu daha önce görmüştüm

ama bulamadım elinde olan varsa paylaşırsa memnun olurum

sorumu cevaplayayayım böyle bir uygulama buldum

ismi Folder Organizer v3.5.0.1 tavsiye ederim
  • Live With Walkman'im gelsin bütün dosyaları çekeceğim
  • Müthiş bir konu olmuş eline sağlık istediğim birkaç oyun ve uygulama burda. Harikasın. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903^^ -- 27 Mayıs 2012; 14:00:34 >
  • Ellerine sağlık, güzel programlar indirdim..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.