Şimdi Ara

Uygulamalar Nereye Kuruluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
21.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Google Playden İndirdiğimiz Oyunlar Veya Programlar'ı Bir Dosya Yönetici Programıyla Yerini Nasıl Bulabilirim ?

• Telefonun rootlu ise /systems/app klasöründe bulabilirsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem app köründe de yok. Robotu olup olmadığını nasıl öğrenirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sait ALEV -- 17 Eylül 2012; 21:34:45 >
  • Telefon bellegine kurulanlar
    Data/app veya data/local
    Sd karta kurulan ve taşıdıkların sd kartta .android_secure klasörüne bu klasörde apk lar odex uzantılı kayıt olur

• quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Telefon bellegine kurulanlar
    Data/app veya data/local
    Sd karta kurulan ve taşıdıkların sd kartta .android_secure klasörüne bu klasörde apk lar odex uzantılı kayıt olur

Öncelikle ilginize teşekkür ederim.
    Telefonumda ES File Explorer uygulaması kurulu. Sizin bahsettiğiniz klasörleri bulamıyorum.
    Kısacası ben şunu öğrenmek istiyorum. Kurduğum uygulamaların kurulmamış halini telefonumda bulabilir miyim.Her telefonumun Sd karta format attığımda uygulamaları internete girip baştan mı kurmam gerekiyor.
    Birde telefonumu yedekleye bilir miyim. O zaman program kurma derdimde olmaz.
  • esfile explorer göremez ayalarından system ve gizli klasörleri göstermeyi açn veya marketten xplore programını yükleyin o görür
    veyada android zip explorer diye bir program vardı root olmadan kurulan uygulamaları yedekliyordu onuda deneyebilirsin

SD kurulan uygulamalar için dizini yanlış yazmışım doğru dizin MNT\asec klasörü apkların olduğu dizin
  • Merhaba arkadaşlar rootlu telefonumda bulunan eski versiyon facebook üzerine güncellenen yeni versiyon facebook'u roottaki system/app klasöründe bulunan facebookla değiştirmek istiyorum. yani rootta bulunan eski facebook'u silip yeni apk'yi atmak istiyorum.Bu şekilde system uygulaması olarak çalışır mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site Nasıl Kurulur
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.