Bildirim
Uygulamanıza bağlantı oluşturun nedir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kıpçak+kk
Merhabalar admob a uygulama ekledim fakat uygulamanıza bağlantı oluşturun diyor bunun anlamı nedir ?
play store'daki adresini kast ediyorsun sanırım. uygulamana verdiğin ad örneğin com.test.mygame bu bağlantıyı eklemelisin. -
quote:
Orijinalden alıntı: deadmanku
quote:
Merhabalar admob a uygulama ekledim fakat uygulamanıza bağlantı oluşturun diyor bunun anlamı nedir ?
play store'daki adresini kast ediyorsun sanırım. uygulamana verdiğin ad örneğin com.test.mygame bu bağlantıyı eklemelisin.
uygulamamı google play e yaklaşık 3-4 saat önce yükledim fakat bağlantı oluştur dediğimde uygulama bulunamadı diyor.Google play'ın sitesinden aratınca yüklenmiş olarak görünüyor. acaba admob sistemine daha sonra mı geçicek anlamadım valla.. -
Google bilmem ne kimliği ile sana numara veriyor o numarayi uygulama içinde kodlarla kullanman lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maroon On
Google bilmem ne kimliği ile sana numara veriyor o numarayi uygulama içinde kodlarla kullanman lazım.
http://i.hizliresim.com/v8Bo6z.jpg dediğiniz şey değil hocam tıkladığımda uygulama arama bölümü geliyor arıyorum fakat bulunamadı diyor ama google playde yükle -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Maroon On
http://i.hizliresim.com/v8Bo6z.jpg dediğiniz şey değil hocam tıkladığımda uygulama arama bölümü geliyor arıyorum fakat bulunamadı diyor ama google playde yükle
yayılması min 8-12 saat sürüyor normal yani. orada uygulaman gözükecek sende ekleyeceksin. bir gün bekle.
-
teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X