Şimdi Ara

Uygulamayı açtığımda bu kod girelecek, cmd ile yapamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lolü açtığımda cmd açılıp, şu komutu girdirebilir miyim cmd ile ? veya bir .bat dosyasına tıkladığımda oto o kod girilsin. yapamadım bir türlü :D

ping -t tr.leagueoflegends.com

• Amacını detaylı bir şekilde anlatsan daha iyi olur ona göre bir kod atacağım çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F0924900 -- 17 Ocak 2020; 15:30:54 >
  • kodluk bir durum yok.

pingat.cmd gibi bi dosya oluşturup içine yukardaki tek satırı yazıp kaydedersen Windows onu direkt çalıştırır cunku ping system32 klasörü yani path altında tanımlı bir komut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakat arkadaş oyun açıldığında bunu yapmak istemiş. İstese oyun açıldığında cmd açıp komutu yazabilirdi ?
  • komutu yazıyorum, .bat haline getiriyorum, batı açtığımda sürekli tekrarlanıyor kod ve ben ping değerlerini göremiyorum. .bat ı açtığımda direkt kod girilse de ben pingleri görsem. Sürekli cmd yi aç kodu tekrar tekrar yaz... Bıktım :D. Hatta her oyunu açtığımda buna bakabilsem diye düşünmüştüm de yapılamıyormuş sanırım.
  • Vultiny V kullanıcısına yanıt
    SS'te görünen kodu, bir .cmd dosyası tıklayarak çalıştırdım. Yapacağın şey cok basit. lol.cmd veya lol.bat adlı dosya acıp komutu kaydetmek ve sonra o dosyayı tıklamak.

Uygulamayı açtığımda bu kod girelecek, cmd ile yapamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.