Bildirim
Uygulamayı açtığımda bu kod girelecek, cmd ile yapamadım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Amacını detaylı bir şekilde anlatsan daha iyi olur ona göre bir kod atacağım çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F0924900 -- 17 Ocak 2020; 15:30:54 > -
kodluk bir durum yok.
pingat.cmd gibi bi dosya oluşturup içine yukardaki tek satırı yazıp kaydedersen Windows onu direkt çalıştırır cunku ping system32 klasörü yani path altında tanımlı bir komut.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fakat arkadaş oyun açıldığında bunu yapmak istemiş. İstese oyun açıldığında cmd açıp komutu yazabilirdi ? -
komutu yazıyorum, .bat haline getiriyorum, batı açtığımda sürekli tekrarlanıyor kod ve ben ping değerlerini göremiyorum. .bat ı açtığımda direkt kod girilse de ben pingleri görsem. Sürekli cmd yi aç kodu tekrar tekrar yaz... Bıktım :D. Hatta her oyunu açtığımda buna bakabilsem diye düşünmüştüm de yapılamıyormuş sanırım. -
SS'te görünen kodu, bir .cmd dosyası tıklayarak çalıştırdım. Yapacağın şey cok basit. lol.cmd veya lol.bat adlı dosya acıp komutu kaydetmek ve sonra o dosyayı tıklamak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X