Şimdi Ara

uygun ekran kartı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ati kullanıom ama rahatsızım çünkü oyun oynatmyot bana.bu nedenle ekran kartı alamyı planlıyorum nvida

intel core 2 Quad işlemci var.
    3 gb ram var.
    MSI G31M3 V2 (MS-7529) anakart var.

bu sisteme uygun en güzel ekran kartı hangisi nvidanınkinden?

ayrıca psu ö.d ayarlarız onu :)

• Aşağıdaki linkteki Ekran Kartı sizin sisteminizin biraz daha üst seviyesinde bir ekran kartıdır fakat fiyat performans oranı açısından oldukça iyi olduğu için önerdim ilerde diğer bileşenlerinizi geliştirdiğinizde darboğaz yapmaz ayrıca psu olarakta 550 Watt'lık kaliteli bir psu öneririm onun içinde güzel bir ürünün linkini atayım ilerde karşılaştırma yaparken kolaylık olur.
    Ekran Kartı için Tıklayınız
    Psu için Tıklayınız

• teşekkür ederim ama bunların fiatı yüksek bunlara verecem para ile üstüne biraz daha katarım sistemi yenilerim ama beni simdilik idare etcek yani 1 yıl felan bir ekran akrtı düşünüorum.daha sorna sistemi yenilicem.

fiat bütçesi 100 125 TL arası

nette cok nvida buldum bu fiatlara ama benm anakarta uygun mu bilmiyorum o yüzden sizlere danıstım :)
  • Daha sonra sistemi yenileyecekseniz 50-60 Tl'ye ikinci el geforce 9800 öneririm.Kendim 9600 kullanıyorum Core2 Duo E8400 4 GB ddr2 ram ile 1440*900 de high'da açamadığım oyun yok
  • adam zaten nvidia demiş ne tür alsan sıradan 1 gb falan iyi performans alırsın zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkpower1-2

adam zaten nvidia demiş ne tür alsan sıradan 1 gb falan iyi performans alırsın zaten

+1
  • nvıdanın hangi türünü alırsam alayım benm anakarta uyar mı tek sorun bu bide işlemcim bu anakarta yetişir mi yetişirse sorun yok.

ayrıca bu ekran akrtı anakartıma ramıma işlemcime uyar mı pc zorlarmı yoksa tam ideal mi?
    Marka Nvidia
    Model GeForce 9500GT
    Slot PCI-E X16
    Yonga Seti Nvidia
    Dahili Bellek 1 GB
    Veri Yolu (bit) 128
    RAM Kullanımı Paylaşımlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper68 -- 19 Temmuz 2012; 7:38:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi pci ekran kartı nedir?
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yardım etcek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper68

yardım etcek var mı?

Dur arastiriyom.

Msiden nefret ediyom.Ekran karti destegini buldum sacma sapan seyler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alilisan32 -- 20 Temmuz 2012; 8:45:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwEeN

http://www.sahibinden.com/bilgisayar-masaustu-donanim-ekran-karti?a3441=711628&price_min=90&a88456=711792&price_max=150

bu gösterdiğin ekran kartları ebnm pcye uygun ise eyv. saol
  • MSI G31M3 V2 (MS-7529) bu anakartın ekran kartı girişi PCI-16 felan mı endir ebn bulamadım yardımcı olurmsnuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxartistxxx

Aşağıdaki linkteki Ekran Kartı sizin sisteminizin biraz daha üst seviyesinde bir ekran kartıdır fakat fiyat performans oranı açısından oldukça iyi olduğu için önerdim ilerde diğer bileşenlerinizi geliştirdiğinizde darboğaz yapmaz ayrıca psu olarakta 550 Watt'lık kaliteli bir psu öneririm onun içinde güzel bir ürünün linkini atayım ilerde karşılaştırma yaparken kolaylık olur.
    Ekran Kartı için Tıklayınız
    Psu için Tıklayınız

• quote:

Orijinalden alıntı: casper68

MSI G31M3 V2 (MS-7529) bu anakartın ekran kartı girişi PCI-16 felan mı endir ebn bulamadım yardımcı olurmsnuz

bu anakartın ekran kartı girişi PCI-16 mıdır yoksa baska bişimidir bana bunu sölerseniz yeter ii günler efendim
  • ??????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.