Arkadaşlar sıtenın herhangı bır banı ya da engelı yoktur. Uzun zamandır ılgılenemedıgım ıcın uygun fıyata verecegım. Domaın adı da guzeldır.TEma kurulum vs hepsı hazırdır. detay ıcın mesaj atın
site technoback.net arkadaşlar ilginenlelr pm atabilir
www.lingudo.com İngilizce online eğitim veren bir web sitesidir Yoğunluğum yüzünden artık bu proje ile ilgilenemiyorum o yüzden satıyorum İçerik ; -100 Adet her seviye için topic -Filipinli ve orta avrupalı seçkin ingilizce öğretmenler ( Bu öğretmenlerle devam etmek yada yenilerini eklemek sizin elinizde anlaşmamıza göre saatlik ücretleri 5 usd dersler ise yarım saat olarak ayarlandı yani sizin maliyetiniz 2.5 usd ders başına bunun üzerine kar ınızı ekleyerek fiyatları belirleyebilirsiniz) -Amaca uygun olarak hazırlanmış bir web sitesi -www.lingudo.com domain de satılıktır ve ücretin içindedir Web sitesi özellikleri ; -Ders ekleme Paneli -Öğrenci ekleme Paneli -Öğretmen ekleme Paneli -Ders öğretmen Atama Paneli -Ticket Sistemi -Öğrenci Panelinde Topic Görüntüleme Paneli -Öğretmen Panelinde skype üzerinde yapılan dersleri mp3 olarak sisteme upload etme ekranı -Detaylı Rapor Ekranı .... mevcuttur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme