Şimdi Ara

Uygun fiyatlar PSU ,Xigmatek Durin,Vga soğutucu, Fanlar, HDD aparati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Mushkin 400W Modüler"
    Forumda rozek nickli abimizden alınmadır.2küsür senedir boşta yattığından yer kaplamaması açısından satıyorum.
    *Kullanma klavuzu ve faturası mevcut.Garantisi bitmiştir
    *4 çekirdek işlemci+gts250,6870 gibi ekran kartlarını oc li halde kaldırabiliyor.(daha üstünü denemedim)
    *Modüler kabloları tam eksiksizdir.Psu ile fiş arasındaki kablosu yoktur eski psunuzunkini kullanabilirsiniz.
    *Arkasındaki mavi buton sayesinde fanını hızlı yada yavaş şekilde kullanabilirsiniz.12cm fana sahiptir, sessiz bir psu dur.

Psu inceleme:
    http://www.technic3d.com/review/netzteile/845-mushkin-ep-400ap-netzteil/1.htm
    Fiyat:60TL
    Resimler:
    İstek üzerine eklenebilir, herhangi bir sorunu yok görsel olarak.

Xigmatek Durin D982 Lga775/i3/i5/i7 uyumlu Sıfır ayarında

Ürün 15.09.2010 Vatan faturalıdır, yaklaşık 1 ay kullanılmış olup fanı ve termal macunu hiç kullanılmamıştır.Htpc lere ve kasası geniş olmayanlar için mükemmel bir çözümdür.Tabanında montajda oluşan minik çizikler var ama yapraklarında vs eğiklik yok.

Lga775/Lga1150/Lga1155/Lga1156 ve Lga1366 uyumludur.Arka plaka ve vida kullanılarak takıldığı için oturmama gibi sorunu olmaz ve montajı uğraştırmaz.

Ben kendi fanını hiç kullanmadım, onun yerine A.C.Ryan marka UV ledli mavi-turuncu 92mm yüksek performans fan ile kullanmıştım dileyen olursa 10Tl farkla onu da verebilirim(15usd+kargoya aldım,tr de satışı yok şu anda)

Kendi fanı oldukça sessiz ve standart fanlar gibi 25 mm değil 20mm.Dolayısıyla soğutucunun yüksekliği oldukça alçak ve stok fana göre çok sessiz.Performans olarak i5 750yi 3.6-3.8Ghz de stabil çalıştırıyordu.

Sıfır fiyatı 60TL civarı, ben bu sıfırdan farksız ürün için 30TL istiyorum.Pazarlık ve takas düşünmüyorum bu yönde mesaj atmamanız rica olunur.

Resimler:
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-xigmatek-durin-d982-lga775i3i5i7-uyumlu-sifir-ayarinda-57541283/mega-foto/

Recom Dahili HDD Çeviri-Soğutucusu(bezel)

-3 adet dvd boşluğuna 3 adet hdd takmanızı sağlar.
    -Çok sayıda dvd yeri olup az hdd yeri olanların işini görecek bir üründür.
    -12cm fan eklenebilir.

Fiyat:20TL

Accelero X1 VGA Soğutucu
    Herhangi bir sorunu yoktur.
    Toplam 6 saat kadar kullanılmıştır.
    Termal pad leri yoktur.

Fiyat:10TL

İnceleme:http://www.pclabs.com.tr/2006/03/01/hizli-ve-sessiz-arctic-cooling-accelero-x1/

[size=4]Recom 70mm İnce Fan

-Thermalright HR-05 için firebal dan almıştım.
    -Ekran kartımla çakıştığı için hiç kullanılmadı,sadece 1-2 saat uzay montaj çalıştı.
    -2300rpm dönmesine rağmen sessiz bir fandır(fan yapısı sayesinde)
    -15mm kalınlığındadır yani baya incedir.
    -Ram üstüne denk gelecek şekilde konup iyi bir performasn alınabilir.

Fiyat:5TL

Ankara içi elden teslim edilebilir veya kargo ile yollanabilir.(kargo ücreti alıcıya aittir)
    0554 230 1 809
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 23 Ağustos 2015; 16:07:48 >

• Su an için kargo yapmam ya da elden teslim yapma imkânım olmadığı için ilan satışa kapalıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.