Şimdi Ara

Uygun fiyatli AUDI = SKODA mi ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Skoda nın Octavia 1.4 tsı DSG sini almayı çok düşündüm. 2 kere test sürüşü yaptım. araba çok tatminkar bir araba ve size güven hissi veriyor.

Beni tek düşündüren nokta DSG...

Burada fazla yazmasam da okuduğum DSG arızaları beni bu arabadan soğuttu.

Arabanızı güzel günlerde kazasız belasız kullanın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat köse -- 30 Kasım 2012; 17:06:32 >
  • Skoda ne bir Renault, ne bir Opel, ne bir Citroen, ne de bir Honda gibidir. Olamaz. Olamamıştır da. Bu kadar yüceltmeye gerek yok, saydığımız firmalardan çok daha küçük bir firma, ve bir Audi de değildir. Bi Audi modelinde, VW ve diğer markalarında bulunmayan motorları bulabilirsiniz, ancak Skoda'da bulamazsınız. Uzun dönem dayanıklılığı konusunda da farklılıklar vardır. 150000 civarına gelmiş bir Superb, bir Passat'a göre daha çok iç mekan çıtırtılarına sahiptir.

Skoda kötü mü, günümüzde değil. Fiyat/fayda endeksi yüksek, mantıklı modellere sahip bir marka. Ama kimliği, karakteri ya da öne çıkabileceği bir özelliği malesef yok günümüzde.

Yanlış anlamayın, aracınızı kötülemeye çalışmıyorum, Superb sınıfının en mantıklı araçlarından birisi, tavsiye ettiğim bir araçtır; güle güle kullanın.

• skoda nın vw le eşit olduğunu duymuştum audi de eşitmiş bunu öğrenmiş olduk, o zaman audi alan millet akılsız mı yani, paraları mı batıyor bunların gidip aynı şeyi 2 liraya değilde 3 liraya alıyorlar, ne dersiniz ?
  • skoda superb ucuz mu pardon?
    1.4 tsi veya 1.6 dizel motor fiyatları 55ooo ile 75ooo TL arasında.
    bu fiyatlara passat'ta alınır. millet topicte sanki araç 40ooo'e satılıyormuş gibi konuşmuş..

ayrıca en üst donanımına koymadığı, parayla satın almanız gereken bitmek tükenmek bilmeyen bir de opsiyon listesi var.
    bir kaç opsiyon ile 80oooTL yi bulmak işten değil.
    misal 50ooo liralık civic'de standart olan iki opsiyon için sizden extra 325oTL para istiyor skoda:
    Isıtmalı ön koltuklar 750TL
    Elektrikli sunroof 2.500TL
  • Hayırlı olsun aracınız.

Esas konuya gelirsek sıfır aracın verdiği heyecan ile biraz mübalağa yapmışsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tniaskrad

skoda nın vw le eşit olduğunu duymuştum audi de eşitmiş bunu öğrenmiş olduk, o zaman audi alan millet akılsız mı yani, paraları mı batıyor bunların gidip aynı şeyi 2 liraya değilde 3 liraya alıyorlar, ne dersiniz ?

fiat da mercedese esit
    sonucta hepsi 4 teker

• Hayırlı olsun
    Herkesin arabası kendine bu arada
  • Superb tasarımı çok güzel bir araba benim gözümde. Marka algısı milletimizce düşük bu gerçek ama çok alınası arabaları var

• Bir kez daha Superb hakkındaki fikirlerimi söyliyeyim.
    Gerçi çoğu arkadaş katılmıyor bana ama.
    Skoda çok gözükmeyen ama bir o kadar hayati malzemelerinden çalınmış bir marka bence.

Ortağım Supeb aldı.
    Benim şahsi fikrim arka diz mesafesi dışında bir artısı yok.
    Eksileri inanılmaz.
    Araç deli gibi yol sesi alıyor,
    Süspandiyonları kayık gibi bir arabaya göre çok sert ve karoser gereği sesli ve konforsuz çalışıyor,
    diz mesafesi çok ama koltuklar tek kelime ile rezalet, baldır kısmında en ufak bir destek yok, arka kısmı ancak alıyor,
    oturma kısmı ve çok sert rahatsız.

Elegange nasıldır bilmiyorum ama Confortline'ye denk gelen donanım bu kadar ucuz ve kalitesiz olmamalıydı.
    Tamam Passat 'da çok matah değil orada da çalınmış onlarca şey var ama hiç olmazsa Superb kadar değil.

Sadece kasasına bakıp bu Superb mercedes gibi araba söylemlerinden bir an önce vazgeçilmeli
    zira bu kanı oluştukça bilmeden, test etmeden gidip insanlara yazık oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Bu otomobil işi gittikçe göreceli oluyor galiba.

Konu sahibi diyor bu araç Audi siz itin bi tarafına sokuyorsunuz.
  • skoda nın en iyi aracı bence superb ve iç mekan kalitesi olarak passat ile eşdeğer diyebilirim.Ama bunu dış görünüş için söyleyemem, ayrıca audi ile wv ve skoda eşdeğer tutulamaz
  • skoda=audi değil ama seat=audi olan tek model var oda seat exeo. yalnız oda 10 sene geriden takip ediyor
  • hayırlı olsun çok doğru bir karar ama başlık yanlış. ben de skoda'ya uygun fiyatlı audi değil, audi'ye pahalı bir skoda derim. bir de bilinçsizce bmw ve mercedes gibi markalarla kıyaslamaya çalışanlar var, onlara ise zerre kadar anlam veremiyor. insanda biraz kalite algısı olmalı.
  • Audi ile Skoda kıyaslanir olmuş. Daha neler gösterecek dh forum.

• skoda aracınızda aku kabının ustundekı vw audı seat ı goruncemı bu kadar sevınıp ucuza audı aldım galıba dıye sevınıp konu actınız merak ettım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: mibozay

İyi günlerde kullanın, bencede Skoda=VW=Audi.

Böyle bir denklem audi alanları enayi yerine koyar .Zaten böyle bir denklem yok.

vw, sizin görmediğiniz yerlerden skoda dan tırıklar( haklı olarak adam maliyeti indiriyor) ,audi ye ise ince ayarlarda ekler.çeşitliliği arttırır , görselliğe ekler vs

nedir bu ince ayarlar atıyorum direksiyon hassasiyeti .polo ile a1 e aynı direksiyon kutusunu takar ama yazılımı farklıdır.

yanlız vw grupta bazı çelişkiler de vardır .örnek amerika pazarına yönelik hazırlanan yeni jetta

normalde octavia nın tırıklanmış olması beklenirken yeni jetta tırıklandı ki bu da pazara uygun hareket etmek için.

sıkıntı ise şudur. vw ve doüğal olarak doğuş bu tırıklanmış jetta yı vw nin konumunu kullanarak octavia dan pahalı satıyor.(avrupada talep zaten yok)

birkez daha çok iddialı birşekilde konuşuyorum 2013 nisan aylarında yeni kasa octavia geldiğinde jetta nın ne kadar tırık bir araba olduğunu daha iyi anlayacaksınız

Vay canına...

Ilk defa her söylediğine katılıyorum.

Hemde virgülüne kadar.

• Superb güzel araçtırda bir audi ile kalite olarak karşılaştırmak yanlış. Ha derseniz fiyat/performans olarak daha iyi ozaman haklısınız derim.
    Ayrıca skodanıntutmamasının bir nedenide
     Uygun fiyatli AUDI = SKODA mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

Superb güzel araçtırda bir audi ile kalite olarak karşılaştırmak yanlış. Ha derseniz fiyat/performans olarak daha iyi ozaman haklısınız derim.
    Ayrıca skodanıntutmamasının bir nedenide
     Uygun fiyatli AUDI = SKODA mi ??

Dunyanın en ıyı çelik ine sahip ulke hangısı acaba bır zahmet ogrenıverın.Ayrıca evet tabıkıde bır skoda kesınlıkle audı olamaz hatta yaklasamaz ancak Audı de DKW ile birlesmeseydı su sogutmalı 2 sılındırlı motor yapabılıyordu sadece

• İmaji hala ayni ama

Sahsen superb cogu d sinifi aractan daha kaliteli bur araba

Ufak bir makyaj sart

• Audi a6 2.0 tdi 170 hp 200.000 tl Superb 2.0 tdi 170 hp. dikkat 100.000 tl ayni motor ayni sanzuman koparta saglamligi ayni peki a6 100.000 pahali yapan ne kim bana aciklayabilir kendimizi kandirmayalim kalitemi gec onu kalitenin bedeli bir arac bedeli 100.000tl

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.