Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 UYGUN FİYATLI DDR2 2GB 667 MHZ RAM ARANIYOR Satın Al 27 Şubat 2015 16:02 1 1 UYGUN FİYATLI DDR2 2GB 667 MHZ RAM ARANIYOR Arkadaşlar 2 adet 2 gb 667 mhz amd uyumlu bazı ram uyum sağlamıyor Alacağım marka kingston hilevel önemli değil.... oem olmasın yeter Sanalpazar üzerinde alım yapacağım 2 adet ram alacağım h.günler Piyasa çok pahalı biliyorum zamanında dolar o kadar yüksek değildir Kredi kartımda 52 tl limitim kaldı Fırsatçılar beni bulmasın.... Elimdek,i laptop uymadığından boşa çıktı sıfırdır. 4 gb tek modül hı level 1333 mhz laptop rami var isteyene az bir farkla takas edebilirim Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay, Dörtyol Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün yedek parça niyetine G4S 120 tl UYGUN FİYATLI DDR2 2GB 667 MHZ RAM ARANIYOR Satılık Xilence 480 wat psu 30Tl ama hafif kusurlu refarans ilanıdır Satılık His 5770 1 Gb 128 bit Gddr5 refarans ilanıdır
Yanlış anlaşılmaya mahal vermesin diye soruyorum. 2 adet 2 gb ram 50 lira sanalpazardan istiyorsun. Yani tane 25 lira ve buna sanalpazar komisyon dahil değil mi?