Şimdi Ara

Uygun fiyatlı öğrenciye giden oyun bilgisayarı sayılan ufak çaplı laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben lise öğrencisiyim. Maddi durumum çok iyi değil. Çok da kötü sayılmaz. Ben oyun ve gündelik amaçlı laptop almak istiyorum. Oynayacağım oyunları ufak tefek oyunlar olarak tanımlayabilirim. Mesela ETS2 bağımlısıyım diyebilirim. Yüksek grafiklerde oynamak isterim. Microsoft uygulamaları çalışacak bir cihaz arıyorum. Fiyatları aşırı. Uygun fiyatlı öğrenci bilgisayarı ama ETS 2 gibi oyunları iyi grafiklerde oynamak istiyorum. Yardımınızı bekliyorum.

Beklediğim özellikleri:
    8 GB RAM
    Ekran kartını yüksek beklemiyorum. 4 GB olabilir.
    İ5-i7 işlemcili
    olarak sıralayabilirim
    Bütçem maksimum 4.500₺ - yan ekipmanlar da fiyata dahil olmalı. Mouse kulaklık vb.
    Çok şey istiyorum ama nolur yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netrius -- 15 Aralık 2019; 0:56:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aşağıdaki gayet iyi, ama bana, bütçem çok kısıtlı, 3 4k lık bir makinanın yapabileceği 2k lık ortalama bir cihaz varmı diye sorarsan, o da var.

-

-

• Peki hocam. Sizce bu alttaki cihaz bana yeterli olur mu? Verdiğim paraya değsin ve pişman olmayayım. Ekran kartı için vasat yorumlar yapılıyor. Başka cihaz önerirseniz çok ama çok memnun olurum.
    Bütçem 3500₺ ama hepsini cihaza harcamayacağım. Yan ekipmanlar için de kullanabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netrius -- 14 Aralık 2019; 20:41:7 >
  • netrius N kullanıcısına yanıt
    Orta seviye de cs go gta5 oynatır. 2bine de avmlerde tablet sattıklarını biliyosundur. Ortalamanın üzerinde bir kullanım keyfi istiyosan paraya kıyman gerekebilir. Ama oyundur iştir günlüktür her işimi ufaktan da olsa görsün, param cebimde kalsın diyosan kaçırma derim.
  • serusvon S kullanıcısına yanıt
    Önerdiğiniz oyunlara göre ekran kartı iyi görünüyor. Bu konulardan yaklaşık 4 senedir uzak kaldım. Laptopum bozuldu. 4 senedir bu piyasadan uzaklaştım. Bana yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartı vs. iyi mi? İşlemcisi felan. ben genellikle AMD Radeon ekran kartı Intel i3 işlemcili cihaz kullandım. Tam bilemiyorum bu tür işlemci. ve ekran kartlarını. Yardımınızı bekliyorum.

• netrius N kullanıcısına yanıt
    Ne istediğini tam olarak yazarsan daha iyi bir yol haritası çizilebilir. Extra bir harcama yapmadan direk ben 3500 lük laptop alıp kullanacağım diyorsan, Üstteki verdiğim i5 cihazla twitchte yayın açıp oyun bile oynarsın. Ama farklı harcamalarda yapacağım diyorsan bütçenin içerisinden onları ayır tek tek fiyat yaz pc ye şu kadar klavyeye falan şu kadar diye daha anlaşılır bir hesap çıksın.
    Ben açıkça ne istediğimi yazayım.

10. Sınıf öğrencisiyim. 3 sene sonra üniversiteye gideceğim Allah'ın izniyle. Bu yüzden uzun süre kullanacağım ve bana yetecek bir cihaz istiyorum. Bütçem sıkıntılı şu yönden: taksit ödüyoruz. Bu yüzden bizi çok zorlamayacak ama en az üniversite bitene kadar beni idare edecek bir makine istiyorum.
    Bütçem isteklerime göre evet az. Sizden tavsiye bekliyorum. Paranı biriktir. Daha sonra mı al dersiniz yoksa şu kadar para koy üstüne şu cihazı al mı dersiniz?
    Şöyle bütçe ayırması yapabilirim:

Laptop olduğu için klavye gerekmez diye düşünüyorum. Mouse ve kulaklık için , param olursa da direksiyon seti için para ayirabilirim. 700₺ civarında ediyor. 2800₺ kalıyor geriye. Buna göre bir cihaz bulabilirseniz çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netrius -- 14 Aralık 2019; 21:3:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: netrius

Ben açıkça ne istediğimi yazayım.

10. Sınıf öğrencisiyim. 3 sene sonra üniversiteye gideceğim Allah'ın izniyle. Bu yüzden uzun süre kullanacağım ve bana yetecek bir cihaz istiyorum. Bütçem sıkıntılı şu yönden: taksit ödüyoruz. Bu yüzden bizi çok zorlamayacak ama en az üniversite bitene kadar beni idare edecek bir makine istiyorum.
    Bütçem isteklerime göre evet az. Sizden tavsiye bekliyorum. Paranı biriktir. Daha sonra mı al dersiniz yoksa şu kadar para koy üstüne şu cihazı al mı dersiniz?
    Şöyle bütçe ayırması yapabilirim:

Laptop olduğu için klavye gerekmez diye düşünüyorum. Mouse ve kulaklık için , param olursa da direksiyon seti için para ayirabilirim. 700₺ civarında ediyor. 2800₺ kalıyor geriye. Buna göre bir cihaz bulabilirseniz çok memnun olurum.
    Sana işin gerçeğini söyleyeyim o zaman, o attığım 1999tl olanla şu 2 cihaz arasında da oyunlarda hiçbir fps farkı yok. O 3500tl lik cihazı da alsan max 10 fps fark edecek. Gerçekten üst düzey birşey istiyorsan gtx1050 üstü bir ekran kartı alman lazım, geri kalan hangi seriyi alırsan al hepsi tabiri caizse aynı b*kun laciverti. Sözlerim hava da kalmasın diye aşağıya 3500 lükle 2000liğin testlerini atacam. Gör bak kararı kendin ver. Ama bana soracak olursan en caziplisi 2.179tl olan fiyat ve özellik olarak en nokta atışı o olmuş bana kalırsa.

-

-

3500lük

-
    pak gamingyoutube
    Nvidia MX110 Gaming / Top 10 Games
    https://www.youtube.com/watch?v=yznldxgzNRY

2000 lik

-
    WexTownNyoutube
    AMD Radeon 530 Oyun Testi 2018!!
    https://www.youtube.com/watch?v=K-CU7PDi8fM

Çok sağol hocam. Akşam akşam yorduk seni de. Teşekkür ederim tekrar.

• Acer Nitro 5 AN515-42

Bu cihaz nasıl sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netrius -- 15 Aralık 2019; 0:55:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.