Şimdi Ara

Uygun fiyatlı, sağlam, uzun batarya ömürlü android telefon tavsiyesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben akıllı telefon pazarına girmeyi düşündüm elimdeki nokia c5-00'dan sonra. Sağlam olduğu kadar uzun batarya ömrüne sahip max fiyatı 1000tl olabilen her türlü telefon modellerine açığım. Aslında aklımda samsung s4 mini ile sony xperia e vardı ancak sonradan fark ettim ki telefonlarımı ben biraz fazla düşürüyorum ve çok kurcalıyorum o yüzden batarya kalitesi ve sağlamlığı benim için daha çok ön planda. Desteklerinizi bekliyorum

• Xperia e verilen parayı hak etmeyen kesinlikle uzak durulması gereken bir telefon lumialara bir bak oldukça sağlamlar ama android değil Windows Phone
  • Teşekkür ederim ama androidden yana tercihimi kullanmak istiyorum açıkçası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madsean

Teşekkür ederim ama androidden yana tercihimi kullanmak istiyorum açıkçası...

Windows Phone istemiyorsan htc öne mini
  • 675 e xperia l alabilirsin oldukça sağlam her işini de görür 900 liraya sp 1300 liraya z var onun harici lg g2 iyidir tabi fiyat yüksek 1000 liraya da htc wp8x alabilirsin windows işletim sistemi ama sağlamlık istiyorsan xperia serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

675 e xperia l alabilirsin oldukça sağlam her işini de görür 900 liraya sp 1300 liraya z var onun harici lg g2 iyidir tabi fiyat yüksek 1000 liraya da htc wp8x alabilirsin windows işletim sistemi ama sağlamlık istiyorsan xperia serisi
    Benimde sizin gibi kafam karışık bnde ne alacağımı bilemiyorum ama size bir şey söyleyeyim mi ? ne alırsak alalım 650 den aşağı vermicez bnce 1350 ye migrostan lg g2 almalıyız pili 2 gün bile gidiyor olağanüstü telefon hemde şu an en iyisi o
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

Benimde sizin gibi kafam karışık bnde ne alacağımı bilemiyorum ama size bir şey söyleyeyim mi ? ne alırsak alalım 650 den aşağı vermicez bnce 1350 ye migrostan lg g2 almalıyız pili 2 gün bile gidiyor olağanüstü telefon hemde şu an en iyisi o

Alıntıları Göster
    sağlam telefonlar sony xperialar, lumialar, iphonelar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ucuz telefon önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

sağlam telefonlar sony xperialar, lumialar, iphonelar var.

Alıntıları Göster
    g2 almayı düşünmelisin, fiyatı biraz yukarda ama isteklerine uygun
  • hocam xperia l aklıma yattı açıkçası ama batarya ömrü nasıl sizce o konuda pek bir şey dememişsiniz ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.enver

675 e xperia l alabilirsin oldukça sağlam her işini de görür 900 liraya sp 1300 liraya z var onun harici lg g2 iyidir tabi fiyat yüksek 1000 liraya da htc wp8x alabilirsin windows işletim sistemi ama sağlamlık istiyorsan xperia serisi

hocam iyi güzel demişsiniz de aklıma benim bir şey takıldı sony xperia z'nin mesela özelliklerine göre fiyatı uygun gibi aslında genel olarak sony'lerin fiyatları çok uygun gibi geldi diğer benzer özelliklere sahip telefonlara göre. Bu benim aklımı çok kurcaladı açıkçası bana açıklayabilirseniz çok sevinirim
  • quote:

Teşekkür ederim ama androidden yana tercihimi kullanmak istiyorum açıkçası...
    Hocam neden ille android ?
  • Madsean M kullanıcısına yanıt
    idare eder 1800 mah sarjı var bu boyut - model için uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

idare eder 1800 mah sarjı var bu boyut - model için uygun
    Android 300 liralık telefonlarda bile var. Çok iyi bir sistem değil. Telefonu yavaşlatıp, ramden yiyor. Bence windows phone ve Iphonelara da bir bak.
  • hiç tereddüt etneden xperia sp almalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiske

Android 300 liralık telefonlarda bile var. Çok iyi bir sistem değil. Telefonu yavaşlatıp, ramden yiyor. Bence windows phone ve Iphonelara da bir bak.

Bir cahil daha sizin gibiler yüzünden açık kaynak gelişmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

uygulama zenginliği fazla olduğu için aklımda android var ama lumia'lar da kafama yatmadı değil açıkçası kardeşim lumia 820 kullanıyor ve telefonu gayet iyi aslında :)
  • quote:

quote:

uygulama zenginliği fazla olduğu için aklımda android var ama lumia'lar da kafama yatmadı değil açıkçası kardeşim lumia 820 kullanıyor ve telefonu gayet iyi aslında :)

Tamam işte kardeşinde 820 varmış sen de 820nin ağabeyi 920 al (ya da htc 8x sana kalmış). Market hızla ilerliyor bence bu canını sıkmasın.
    Ama benim yüzümden istemediğin telefonu alma ben sadece fikrimi beyan ettim.
  • Madsean M kullanıcısına yanıt
    xperia sp aldım e yerine xperia sp al bence 90 tl daha ver çok iyi tavsiye ederim sony eskiden de kaliteliydi arada nokia samsung kullandım hep sorun yaptı
  • quote:

quote:

quote:

Tamam işte kardeşinde 820 varmış sen de 820nin ağabeyi 920 al (ya da htc 8x sana kalmış). Market hızla ilerliyor bence bu canını sıkmasın.

teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler

bizim pederler de lumia 925 almışlar gerçi şimdi baktım o kafama yattı büyük ihtimalle onu alıcam teşekkür ederim herkese

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.