Şimdi Ara

uygun fiyatlı spd pedal ve ayakkabı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    başlangıç seviyesi kullanıcıyım öylesine bisiklet aldım kilo vermek için
    daha fazla kas grubunu çalıştırmak için uygun fiyatlı spd pedal ve ayakkabısı arıyorum
    ünerebileceğiniz birşey varmı
    kullandığım bisiklet 350TL olunca
    250 spd ayakkabısına 100 de pedala para vermek çok saçma geliyor şuan bana
    uygun fiyatlı spd pedal ve ayakkabı

• spd pedal ve ayakkabılar pahalı ollurlar. kaliteli almaya kalksan elindeki bisikletten daha pahalıdır. onun yerine bisikletini sat spd pedal ve ayakkabı alacağın parayıda ekle. güzel bişiler al.
  • Profesyonel bir yol bisikleti veya MTB olsaydı Shimano SPD pedallar ve ayakkabılar önerilebilirdi. Böyle bir tipteki bisiklete masraf yapmak çok mantıklı bir hareket olmaz.

SPD pedallar ve ayakkabılar, itme ve çekme hareketi ile bacakların arka kaslarını daha çok çalıştırsa da kullanım amacı çok farklı. Pedalın üzerindeki vidaların, ayakkabının tabanındaki uygun boşluklara oturması ile güvenli sürüş sağlanıyor ve yüksek hızlarda bile ayağın pedaldan atmasını önlüyor.

Ayrıca kullanım amacınıza göre seçtiğiniz bisiklet yanlış. Normal bir MTB ile yapacağınız yolun yarısını bu bisikletle anca yaparsınız. Downhill tarzı bir şey yapılmadığı sürece orta süspansiyon çok gereksiz... Kilo vermek istiyorsanız şehir veya tur bisikleti bakın. Daha çok yol kat edebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.