Şimdi Ara

Uygun fiyatlı Vivo V50 Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sniper23 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kasa olarak sadece kamera adasında v40'da altta siyah bir göz bulunuyordu yapay zeka için. Onu kamera adasının içine almışlar. Kamera paketi olarak yazılımsal geliştirmeler sayesinde V40'dan iyi olmuş. Ekranda da iyileştirme var sensör bazında. Pro serisinde olan ortam ışığına göre parlaklık ve renk ayarlaması yapabiliyor, V40 bunu yapamıyor. Ama ekran teknolojileri tamamen aynı.

Bir de batarya az biraz daha büyük, o kadar. 90 watt hızlı şarj getirmişler, V40 80 watt.

V40'da 50 ay sorunsuz kullanım taahhüdü varken V50'de 60 ay olmuş. V40 2 ana sürüm ve 3 yıl güvenlik güncellemesi alacakken V50 3 ana sürüm ve 4 yıl güvenlik güncellemesi alacak. V40 27 bine bulunabiliyor, onu alır millet.

V40'dan çok memnunum. V40 geçtiğimiz yıl bu zamanlar çıkmıştı, Vivo Tr cihazı çok geç getirmişti. V40'ın satışlarından memnun olacak ki v50 hemen gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 20 Şubat 2025; 19:23:42 >

• Mstbalkes kullanıcısına yanıt

7G3 'e 32bin ... fiyat iyi deyip bari insanları yanlış yönlendirme

• unununium U kullanıcısına yanıt

hocam peşin fiyatına 3 taksit diye bir kampanya yapmışlar ya, insanlarda 30 bin peşin kimse veremeyeceği için ancak bunu ya telefonu pert olmuş insanlar alacak yada öğrenciler başkası almaz... sizin hesabınızı kendimce bende yaptım, eğer 1 eur 82 tl den hesap edersek ben demek ki 4-5 ay para biriktirsem s23 ultra alabiliyorum...;) bu telefonu tokat manyağı yapar o telefon...

• 20 bin civarına gelse iyi olabilirmiş de biri ufs 2.2 yazmış o doğruysa 20 bin bile çok. Telefonun eksiği yok tam orta segment cihazı ama s24 fe den pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi uygun fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "31 bin 999" Türk Lirası? neden 32bin değil?  

• Yarı fiyatına olsaydı güzel bir F/P olabilirdi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.