Bildirim
Uygun fiyatlı yada ücretsiz hosting arayışı
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
türkiye içinde ücretsiz hizmet veren yok. Yurr dışında var ama onlarda da mysql yok. Uygun fiyat dediğin ne kadar kiminine göre yapacağı işe göre uygun fiyat 200tldir kimine göre 400 kimine göre 600 uygun fiyat ne kadar en azından aralık verde öneri yapalım dostum -
awardspace.com da var. bir ücretsiz olanı bir de yıllık 2€ gibi fiyatı olan bir seçeneği vardı. -
Uygun fiyat 20-30 tl yi geçmeyecek bir fiyat. (Yıllık)
quote:
****.com da var. bir ücretsiz olanı bir de yıllık 2€ gibi fiyatı olan bir seçeneği vardı.
@trademark sansürlü çıkmış adres -
Kusura bakma farketmedim.
a - w - a - r - d - s - p - a - c - e
boşlukları ve "-" işaretlerini kaldır. -
quote:
Orijinalden alıntı: nehiryeli
Merahabalar,
Kişisel web sitem için ücretsiz birkaç hosting kullandım : freehostia, atspace çok yavaşlar.
1 mysql barındıracak bir ücretsiz yada uygun fiyatlı hosting arıyorum.
Bilisimdunyasi.org'da 25,95TL'ye host + domain hediye. İncele derim hocam...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X