Şimdi Ara

Uygun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. 10 gunluk yogun arasdirmamdan sonra bu cihazlari almaya karar verdim arabam icin.
    Infinity 6500cx 1 takim 3 ohm 90 rms
    Powerbas L-12 bass 400 rms
    Pioneer deh 7650sd

Powerbass L-12-yi tavsiye ediyor musunuz? Titresimli bass seviyorum
    Komponentlerin 3 ohm olmasi kafami karistiriyor. Bunun icin uygun anfi tavsiyeniz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shakrobaku S kullanıcısına yanıt
    ya arkadaslar bu almayı dusundugunuz urunlerin bir lınkını koysanızda biz yeni baslayanlara da bir yol gsterse keske. power bas l12 diye google amcada sadece yabancı siteler cıkıyor.
  • Hocam powerbass ingilis uretimi. Kaliteli firma, sahibindende powerbass diye aratirsan cikar.

• Shakrobaku S kullanıcısına yanıt
    Powerbass İngiliz değil amerikan hocam. Bende de 3xl 122d modeli var çok güzel hem güçlü hem tonu çok güzel bir ürün. Powerbass l12d4 olan modeli muhtemelen baktığınız ürün 2 ohm 400 rms ama daha fazla rms le daha güzel çalar powerbass lar.

Amfi olarak cadence f100 olabilir 5 kanal veya xetec 172.5, 4 kanal amfi ile köprülü yetmez bu subwoofer a.
    Komponent olarak ta audison apk165 veya hertz esk lara bakın, apk öneririm ama ben tizleri daha dengeli esk lar tiz olarak daha dayanıksız. 5 kanal amfi ile arkaya da komponent veya güçlü bir ovalde ekleyebilirsiniz sisteme. Teybiniz gayet güzel 4v luk 3rca çıkışı var.

• burak9006 kullanıcısına yanıt
    Hocam powerbassin ilan linkinde 4 ohm yaziyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-powerbass-l12-ozel-kutusunda-141975378/detay
    Eger 4 ohm ise ben su 400 rms-i hangi amfiyle destekleyeyim sence ?
    Bi de vibe black air 6 comp var 115 rms olani da var 125 rms olani da bunlara da uygun amfi tavsiyen var mi?

• Dual 4 ohm demiş, yani 2 ohm subwoofer. 5 kanal olsun derseniz cadence f100 olabilir. 2 amfi olsun derseniz kicker zx650.4 ve mono olarak cadence csa650 veya xetec 600.1 JBL 600.1 olabilir.

Vibe black air ler 115rms, black death 6c var 140rms onlarda.

Hocam cok sagol yardimin icin,
    Soyle bir degisiklik oldu planimda:
    1 takim vibe blackair6 4 ohm 125 rms ( arikanelektronik-dogubank 269 tl,sahte mi orijinal mi henuz bilmiyorum gorecez,gerci daha sahtesiyle kasrilasmadim.)
    Powerbass L-1204d 400 watt rms (internette bazi kaynaklarda 4+4 ohm yazmasi kafami karistiriyor ama senin sozune guvenip 2 ohm olmasini farz ediyorum hocam
    1 takim focal model ismi resimde yaziyor 4 ohm 100 rms
    Monoblock henuz secmedim ama o kolay.dert etmiyorum.ebay-den siparis etcem onu da .
    Bi de sen dedigin vibe black death -e baktim . Tam bir canavar.200 rms midrange ve 100 rms tweeter toplamda 600 rms .ya black death alacagim ya da yukaridaki iki cift hoparlorleri.
     Uygun mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Focal degil polk audio.

• Amfi crunch gpa1000.4
    4 ohmda 125 rms .

• 4+4 ohm demek iki adet 4 ohm bobine sahip demektir. Ya bu iki bobini paralel bağlar 2 ohm haline getirip amfiye bağlarsınız ya da seri bağlar 8ohm yaparsınız ki bu tercih edilmez 8 ohm da o gücü verecek amfi ucuz olmaz. 4+4 olunca amfiye 4 ohm girilmez yani.

Vibe ları getiren firma burası kendi sitesinde satışları da var. Sahte olmaz yani, bence 2 takim alin bu üründen hem öne hem arkaya
    http://shop.baykalelektronik.com.tr/Arac-Ses-Sistemleri/Komponent/BLACKAIR6C-V1

2 takım komponent olacakken ikiside aynı olsun ki ses tonları farklı olmasın.

Crunch kaliteli bir firma değil yazan güçleri de veremez buranın forwell i roadstar ı gibi Amerika daki crunch ya da boss amfiler. Bol bol w var ama gerçekte icraat yok.

Hocam bi de su amfi var. parametreleri iyi gozukuyor. Buna ne dersin? Soundstream fena marka degil bildigim kadariyla.
    4 ohmda 4 x 120 watt yaziyo. Yani ben su amfiyle 2 takin vibe kompu saglam bir sekilde besleyebilir miyim?
    Powerbass L1204d icin ise monoblock alirim bi tane.
    Vibe-larin fiyatlari ozelliklerine gore cok iyi. Vibe oval coax var 175 rms yaziyor. 300 lira civari. Eger hakikaten bir ciff oval ile 175x2=350 rms elde edilirse canavar bir sey demek ki.
     Uygun mu? Uygun mu?

• Her amfi yazılan değeri tam vermez, bazısı az bazısı fazla verir. Soundstream de ikisinden de örnek olabilecek modeller mevcut 4x125 yazdıkları ürün testte 4x160 çıkabilirken 2x250 yazdıkları ürün 2x210 da çıkabiliyor. Bu amfide durum nasıl bir bilgim yok açıkçası ama değerleri iyi gibi. Ses kalitesi olarak genelde spl tarzda soundstream ler bilginiz olsun biraz sert çalacak yani.

Vibe lar baya güçlü fiyatları da uygun ama besleyecek amfiler pahalı o yüzden bir yerden kurtarırken bi yerde masraf yaptırıyor :) qb69 lar var oval densede pek oval olmayan 200 rms onlar da :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.