Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asus eax512mb kart var ve 512 de ram var eskiden oyun cs 1.6 da oyun kasmıyordu ama şu anda kasmaya başladı.....ve bu ekran kartını 256 yapma imkanım varmı onun bi ayarı varmı ve ayarı varsa 256 yaptığımda bi zararı olurmu yada yararı yardım ederseniz sevinirim. şimdiden saolunn beyler...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kartın modelini tam olarak yazarsan iyi olur. Bu haliyle ne olduğu anlaşılmıyor.
  • kartın modeli : asus eax 512 mb
  • Kartın modeli derken serisi ne?. Bunu Gpu-Z programını indirirek öğrenebilirsin.
  • önceden kasmıyordu sonradan kasmaya başladıysa öncelikle driver güncellemesi yapın en yeni driverı kurun

sorun çözülmediyse öncelikle oyun ayarlarını kontrol edin bi hata yapmış olabilirsiniz.
  • pardon kartın serisi asus eax550 ..
  • En son driver kurup bir deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Olmayan Başlık
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu kartın en son güncellenmiş driverini yükledim SOrun cs 1.6 oynarken gene aynı anlamadığım şeyde önceden kasmıyordu aynı özellikleri vardı pc nin şimdi neden kasmaya başladı ve bu ekran kartını 512 mb ı 256 mb yapma imkanım var mı.. böyle bi ayar söz konusumu?
  • X550 serisinin böyle bir oyunda kasması son derece anormal. Sürücü güncellemesini yapmanı öneririm. ATI Catalyst 9.3'ü kur öncelikle. Ayrıca oyunda çok fazla bot varsa bellek yetersiz geliyor olabilir.
  • yapılabilir biostan belki (anakarttan anakarta deişir) kaldıki 512mb ı 256 yapmadaki mantık nedir??

ayrıca asusun sitesinden bakıyorum eax550 serisinden

EAX 550/TD 128mb ile EAX550HM512/TD 256MB var ve 512 ye çıkartılabiliyor eer ekran kartın ikincisiyse 256 mb ye düşürmen mantıklıdır ve sanırım ikincisi. kesinlikleemin olun driver dan kurmanız gerekn driver

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

buradaki en üstte bulunan ati8561_XP32.zip Versiyonu: 8.561
  • ya 256 yapmamdaki amaç hani 512 olunca ramden yiyo ya pek fazla anlamam bende ama dedim 256 yapabilirsem belki fazla ramden yemez ve kurtulmuş olurum diye düşünmüştüm... bios u kurcaladım fln ama bişey bulamadım :)))
  • kendi biosumdan baktım

Advanced Chipset Features Menüsünden kendi ekran kartı ayarlarını yapacağın menuyu bulup gir ( yüksek ihtimalle GPu lu bişiler yazar) girdiinde Adventure size gibi bişiler bulursun orada 256M yi seç ve Driving control ü auto yap
  • ati nin en güncel sürümü ati-catalyst 9.4 çıkmış onu buldum onu bi indiriyim bi deniyim bakalım sonuc deişmezse bios a bakıcam ondada sonuc deişmezse ram yükselticem artık başka çarem yok :))
  • ATI Catalyst 9.4 yükle diyen biri olduğunu hatırlamıyorum. 9.3 demişiz değil mi? 9.4 ve sonrası X1950 ve önceki serileri desteklemiyor. Biraz okuyun yazılanları.
  • pardon kardeşim waLLa kafa iyice daldı haklıymışsın 9.3 ü yükledim ve şimdide masaüstü ayarım 640*480 e sabitlendi deiştiremiyorum ayarı ???
  • Bir kez daha kurmayı dene. Yükleme esnasında sorun olmuş olabilir. 9.3 yüklediğinden emin ol.
  • Sistem eskiyince öyle sorunlar oluyor. Bir kaç sene kullanımdan sonra ilk günkü gibi performans alınamıyor. Format atmak en basit çözüm. Sistemin belliğinde çok yer tutan programlardan kurtulmaya bak. Bilgisayara arka planda çalışan çok fazla program yükleme. Formattan sonrada böyle oynatırsa yapıcak pek bir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.