Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANA KART: ASUS M4A79XTD EVO DDR3 1800 MHZ

ISLEMCI: AMD PHENOM II X4 955 3.2 Ghz AM3

EKRAN KARTI: 1 GB SAPPHİRE HD5850 DDR5 256 BIT DX11

HARDDISK: 1 TB SAMSUNG SATA II 7200 RPM 32 MB
    320 GB MAXTOR SATA II 7200 RPM

RAM: 4 GB Team Xtreem Low Voltage DDR3 1600Mhz CL7

KASA: FEEL HURRİCANE

SES KARTI: CREATİVE 7.1 X-FI PLATİNİUM

WAG110 LINKSYS WIRELESS ANTEN

3 LEDLI ISIKLI FAN

ACIL YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR 180 İLA 220 LIRA ARASINDA BANA KALITELI ILERIYE YONELIK BİR PSU ONEREBİLİRMİSİNİZ..

BAZI ARKADASLARIMA SORDUM SORUSTURDUM KARARSIZ KALDIM BNM ICIN ONEMLI OLAN BU PARCALARI KALDIRABILMESI ILERIDE BANA SORUN CIKARMAMASI BEN BUNDAN ONCE KI PCIMI 8 YIL KULLANDIM VE YENI SATTIM HALA CANAVAR GIBI CALISIYO VAZIYETTE HEMDE
    FEEL HURRICANE COGU KISININ KOTU DEDIGI KASASIYLA VE FANIYLA 8 YIL KULLANDIM..

ONERİLEN MARKALAR: ILK SIRADA TAGAN GELIYOR BENDE OYLE DIYORUM AMA KAC WATT BU PCYI KALDIRIR.. 220 YTLIDE GECMEMESI LAZIMM ISTEE

TAGAN
    OCZ
    CORSAİR
    HIGH POWER ABSOLUTE
    FSP
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ben olsam FSP yi tercih ederdim kesinlikle duyduğum kadarıyla OCZ ve CORSAİR de fsp üretimi zaten

FSP EPSILON 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI

http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-ppa6000501-fsp-epsilon-80plus-600w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=40734
  • tavsiyeleriniz ve ılgınız ıcın cok tesk. ederım pekı ılerıye yonelık benı yıllarca goturebılecek psu dımı bunlar mısal 3 sene sonra 4 yıl sonra parcaları degıstırdıgım zmn yıne bu psu goturur herhalde..
  • Buda iyiymiş. Tıkla.
    Verimlilik olayının faturaya yapacağı eklemeyi unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Process64 -- 18 Ocak 2010; 14:27:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.