Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu başka bi yere açtım ama belki yanlış yere açmışımdır diye bide buraya açtım kusura bakmayın yanlış yere açtıysam eğer silin gitsin . benim sorunum aşağıda yazdığım gibi sizlerden gelicek aydınlatıcı cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

benim kafamı karıştıran bi soru var .bugün sıfır bi ekran kartı aldım GTS250 1GB 256BİT.yanlız benim kasada onboard içindeki kendi ekran kartı var ati nin kartı readon hd 3200 .şuan yeni aldığım nvidia nın ekran kartı acaba bi sorun yaratırmı .yani kısaca şunu örenmek istiyorum yeni almış olduğum gts250 benim bilgisayarın içinde kendi onboard olan ati ekran kartıyla uyuşmazlık yaratırmı yeni aldığım karttan tam performans alabilirmiyim,umarım nedemek istediğimi anlamışsınızdır .
    BİDE SON OLARAK
    bu kartı almakla iyi etmişmiyim .ekran kartını henüz takmadım çünkü psu 350 watt demişmem lazım diyorlar o yüzden yeni bi psu alıcam.
    İŞLEMCİM: amd athlon 64 x2 245 am3
    ANAKARTIM: ASUS M4A78L-M LE AMD 760G
    PSU: 350WATT GERÇEK GİGABYTE
    HDD: 160GB
    MONİTÖR: 17 İNÇ LCD EKRAN

bu yeni aldığım karta kaç watt psu almam gerek.en önemli şey ise yukarda sorduğum soru acaba bu ekran kartı uyarmı buna yoksa gidip 4850 mi alıyım bunu geri verip ne dersiniz ??
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Biosdan onboaru kapatıp driverlarını silersin sonrada yeni kartını takıp driverlarını kurarsın uyulmazlık falan yapmazlar.
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.