Arkadaşlar Yeni Bir Donanım PC Toplucam fakat bu World of Warcraft üzerine kurulu bir sistem olucak şimdi İntel E2180 İşlemci var P5LD2X-1333MHZ Ana kart var Ekran kartı Nvdia Ge force 8600 GT Ram 2gb Ben yeni bir sistem toplucam fakat hangilerini değiştireyim öncelik?? power supply alıcam Oda var ama sizce ? hangisi darboğaz yapıyor
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: Danqerouss
Arkadaşlar Yeni Bir Donanım PC Toplucam fakat bu World of Warcraft üzerine kurulu bir sistem olucak şimdi İntel E2180 İşlemci var P5LD2X-1333MHZ Ana kart var Ekran kartı Nvdia Ge force 8600 GT Ram 2gb Ben yeni bir sistem toplucam fakat hangilerini değiştireyim öncelik?? power supply alıcam Oda var ama sizce ? hangisi darboğaz yapıyor
Hocam bütçe belirtin..diğer başlıkta dediğim gibi..bu sistemi satın..amd x3 sistem toplayın
x4 Amd Bir sistem Toplarsanız İleridede İşinizi Görür Birde 6870 Ekran Kartı Alın 2. El Bölümünden 500w Psu Alın Birde Tamamdır
1200-1000 lira civarı bir bütçem var WoWu ultrada kasmadan oynatıcak sistem her halde toplanır bu parayla yardım ederseniz sevinirim
Wow'u ultra oynamak icin 800 veya 900 liralık amd sistem yeterli olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme