Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni Bir Donanım PC Toplucam fakat bu World of Warcraft üzerine kurulu bir sistem olucak şimdi İntel E2180 İşlemci var P5LD2X-1333MHZ Ana kart var Ekran kartı Nvdia Ge force 8600 GT Ram 2gb Ben yeni bir sistem toplucam fakat hangilerini değiştireyim öncelik?? power supply alıcam Oda var ama sizce ? hangisi darboğaz yapıyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Danqerouss

Arkadaşlar Yeni Bir Donanım PC Toplucam fakat bu World of Warcraft üzerine kurulu bir sistem olucak şimdi İntel E2180 İşlemci var P5LD2X-1333MHZ Ana kart var Ekran kartı Nvdia Ge force 8600 GT Ram 2gb Ben yeni bir sistem toplucam fakat hangilerini değiştireyim öncelik?? power supply alıcam Oda var ama sizce ? hangisi darboğaz yapıyor

Hocam bütçe belirtin..diğer başlıkta dediğim gibi..bu sistemi satın..amd x3 sistem toplayın
  • x4 Amd Bir sistem Toplarsanız İleridede İşinizi Görür Birde 6870 Ekran Kartı Alın 2. El Bölümünden 500w Psu Alın Birde Tamamdır
  • 1200-1000 lira civarı bir bütçem var WoWu ultrada kasmadan oynatıcak sistem her halde toplanır bu parayla yardım ederseniz sevinirim
  • Wow'u ultra oynamak icin 800 veya 900 liralık amd sistem yeterli olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.