Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim tam nereye acacağımı bulamadığım için bu alana açtim
    benim sistemde8 gb dd3 1333mhz ram bulunmaktadır Memory Cleaner die bi ram temizleme programı kullanıyorum silkorad online oynadıgım cok clinet actıgımdan ramden baya bi kullanım oluyor onun ıcın ram sistigini düsünüp bu programı indirdim kullanıyorum günde 2-3 defa temizletiyorum işe yarıyor fakat sık temizletmek sorun olurmu? bu programı kullamak ram veya sisteme zarar veririmi? kısacası ram temizleme programları ram zarar veririmi olumsuz etkileri varmıdır... aydınlatırsanız sevinirim şimdiden tskkürker

2. bir sorum daha olucak dedigim gibi bende 8 gb ddr 3 1333 2 tane ayrı ayrı 4 gb lık ram var ama everestten ve cpuz den baktıgımda 1333-667 mhz görünüyor bazı arastıgırdıgım yerlede bunu 2 ile carptıgıda gercek degeri verdigini söylüyorlar evet tek 4 gb ram 1333 mhz 667 mhz görünen ram carpında dogru oranı verıyor bazı yerlerde ise sistem boştayken fazla ram kullanmamak için öle oldugu yazıyor oyunfelaneoynadıgım esna 1333 mhz de çalıcagını yazmışlar.... sizce bu bilgiler doğrumudur veya neden böyle görünüyor? veya benım sistemimde bi sorun var suan bilgisayar yük altındayken 2 tane 4gb ram ayrı ayrı fotusunu çektim ekledim bu konudada aydınlatırsanız sevinirim simden cok cok tsşkler....

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.