Slm arkadaşlar : MB: asus p8z68 deluxe gen3 Cpu : 2700 k Ram: 1600 mhz cl 9 gskill ripjawsx Vga : 5850 powercolor işletim sistemi : xp PCI lan : intel pro 1000 GT Ses karti Creamware pro bios 0302
PC olmadik yerde kitleniyor hiçbirşey yapamiyorum mecbur reset atiyorum Virtu marvell vs aklima gelen herşeyi kapadim sizce neden olabilir...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bios 302 demişsiniz ama sitesinde Version 3202 Description P8Z68-DELUXE-GEN3 BIOS 3202 1.Improve system stability.
* Enable support for Intel Next Gen 22nm Processor E1 stepping MP version CPU. File Size 4,46 (MBytes) 2012.02.27 update - - - - - - Bu mudur mevcut bios sürümünüz ? Herhangi bir overclock var mı ? Ram'leri anakartın tanıdığı hızda mı yoksa elle ayarladığınız bir hızda mı kullanıyorsunuz ? Bios'u default ayarlarda açıp denediniz mi ? Ses kartını da sökün ve öyle de deneyin.
Version 3202 evet bu version 7 gündür durmadan kitlenio format vs herşey denedim... bugün ilk defa mavi ekran çikti ati ile ilgili birşeylerden bahsediodu son sürüm ati driverinida yükledim eskide yükledim ayni kitlenio bu mesaji yazarken bile kitlendi :( PLS HELP
Şöyle ilginç bir yol deneyebilirsiniz eğer imkanınız var ise. Ubuntu'nun yada Kubuntu'nun (Kubuntu windows kullanıcısına daha kolay gelebilir) CD'den çalışan sürümü vardır, indirip CD ye yazar ve CD den boot ederseniz sistemi bu şekilde test edebilirsiniz. Eğer kitlenme olmuyor ise sorunun yazılımsal olduğunu ve eğer yine oluyor ise sorunun donanımsal olduğunu rahatça anlayabilirsiniz !..
Ben şunu bilir şunu söylerim msi kartlardan uzak durun.
kart asus yalnız
muhtemelen farklı bir vga ile sorun çözülür
bence ses kartı ve ethernet kartını çıkarıp bios default ayarlarda deneme yapıp sonucu bildiriniz.
quote:
Orijinalden alıntı: WinPeAcE
p8z68 asus'tur.
hocam işlemcin'in standart saat hızına falan getirip dene overclocklu kullanıyorsan.
quote:
Orijinalden alıntı: asterisk*
quote:
Orijinalden alıntı: WinPeAcE
p8z68 asus'tur.
hocam işlemcin'in standart saat hızına falan getirip dene overclocklu kullanıyorsan.
Hangi ruh haliyle msi gördüm acaba
İLginiz için çok teşekkür ederim... Anakarti değiştim fakt bu seferde pci slot olmadiği için ses karti takamiyorum bütün müzik zevkim kaçti... en son denememde ses karti ile çakişiyor die sonuçlandirdim sizce anakartin hangi özelliği ile ses karti çkaişabilir yada ekran karti ilemi çakişiyor... Pciex3 olduğu için... Enteresan bi durum... :( Onbord olan herşeyi kapadim anakartta kapamadiğim hiçbirşey kalmadi genede kitlenme devam etti...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme