Şimdi Ara

Uyku modunda iken şarj gider mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• evet gider,
  • evet gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeWave -- 12 Temmuz 2008; 21:16:07 >
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • Gider fakat cok cok az gittiği kesin.
  • kayda değer bi miktar gitmez
  • günde en fazla %1-2 gider çok azzzz
  • Ya hocam ben fransız kalıyorum biraz bu konuya mp3 dinlerken uyku moduna nasıl alabiliriz aleti ? Beni bilgilendirirseniz sevinirim ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vidi

Ya hocam ben fransız kalıyorum biraz bu konuya mp3 dinlerken uyku moduna nasıl alabiliriz aleti ? Beni bilgilendirirseniz sevinirim ..

uyku moduna aldığın zaman hiç bir şey yapamazsın ama açtığın zaman ne yapıyorsan devam eder
  • quote:

uyku moduna aldığın zaman hiç bir şey yapamazsın ama açtığın zaman ne yapıyorsan devam eder

Nasıl yani mp3 dinlerken uyku moduna aldığım zaman mp3 dinleyemem mi demek oluyo bu ??
  • Uyku moduna nasıl alınıyor
  • mp3 dinlerken, enerji tasarrufu yapmak istiyorsanız, ekran ışığını yükseltme tuşuna uzun basın ekranı kapatın sonrada, tuş kilidi yapın, ben hep öyle kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mince49

Uyku moduna nasıl alınıyor

açma kapama düğmesine (düğememi ne diyosanız ona işte ) bidefa yukarı ittigin zaman uyku moduna gçiyor.uzun süre yukarı itersen kapanıyor
  • hmm gzl olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: UgggU™

quote:

Orjinalden alıntı: Mince49

Uyku moduna nasıl alınıyor

açma kapama düğmesine (düğememi ne diyosanız ona işte ) bidefa yukarı ittigin zaman uyku moduna gçiyor.uzun süre yukarı itersen kapanıyor

Teşekkürler.

• mp3 dinlerken en güzel tasarruf işlemci hızını düşürerek yapılır. 75/37 ye kadar düşürebilirsiniz, 12-13 saat dinlediğimi hatırlatıyorum :)
  • Ayrıca uzun süre mp3 dinlicekseniz, ekran parlaklığını ayarladığımız tuş var. Ona basılı tuttugunuzda ekran kendini kapatır fakat mp3 çalmaya devam eder. Buda enerji tasarrufu sağlar bize.

D.N: Bilmeyen arkadaşlar vardır diye söylüyorum, psp profları hemen gelipte bunu bilmeyenmi var diye üstüme çullanmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: srcn

Ayrıca uzun süre mp3 dinlicekseniz, ekran parlaklığını ayarladığımız tuş var. Ona basılı tuttugunuzda ekran kendini kapatır fakat mp3 çalmaya devam eder. Buda enerji tasarrufu sağlar bize.

D.N: Bilmeyen arkadaşlar vardır diye söylüyorum, psp profları hemen gelipte bunu bilmeyenmi var diye üstüme çullanmasın.

Bunu bilmek için illa profösör mü olmak lazım!

Ve yanındaki müzik tuşuna basılı tutarsanız sesi mute oluyor.Ve diğer yorumlar içinde tekrar teşekkürler.

• Zor günlerden geçmişiz
  • tabiki gider, sonuçta ekran kapalı olmasına rağmen arka fonda hala çalışır durumdadır cihaz..

kapamanın zor bir yönü yok, işin bitince kapatırsın, açtığın zaman 30sn'i ayırp pro loader'ı çalıştıracaksın o kadar..

ekranla alakalı olarak, pil gitmesin diye en düşük konrastta oynarsanız görüntü çok karanlık olur ve bazı detayları (gölgelendirmeleri) tam olark göremezsiniz. en yüksek konrastta gözleri raahtsız eder.. en düşüğün bir üst kademesi en ideal olanı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.