Şimdi Ara

Uyku modunda Torrent programı devam eder mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
17.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar google da bi kaç forum sitesine baktım ama cevap net değil.
    Bilgisayarda yedi yirmidört torrent açık ve bazen kapagı kapatıyorum yani uykuya geçiyor. ama dikkatimi çekti kapağı açtığımda torrent hala devam ediyor oluyor..
    Üstülik kapağı kapatsamda fan çalışıyor ise durmuyor. Nedir bunun hikayesi ? İndirme her türlü devam eder mi bunun zararı varmı yani kapağı kapatıp güvenle dışarı çıkabilir miyim.?

• uyku modunda net bağlantısı ve işlemler durur ve sonucunda torrent indirmesi duraksar yani veri indirimi olmaz, ancak uyku modundan çıktığında devam eder.
  • Hayır.. Yanılıyor olabilir misiniz ?
    Çünkü kapağı kapatıyorum bi saat sonra açtığımda yeni başlatmış olduğum torrent downloadı bitmiş oluyor.. Buyrun burda da güç seçenekleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: yucelugr

Hayır.. Yanılıyor olabilir misiniz ?
    Çünkü kapağı kapatıyorum bi saat sonra açtığımda yeni başlatmış olduğum torrent downloadı bitmiş oluyor.. Buyrun burda da güç seçenekleri var.

uyku moduna girince HDD falan duruyor , nasıl indirmeye devam ediyor peki ??? nereye indiriyor???

• KNTLG kullanıcısına yanıt
    Makinada iki disk var biri ssd diğeri torrent indirmelerine ayırdığım hdd ikiside dahili. sistem ssdye kurulu dosya hddye iniyor ve makina kapağı kapatılırken sıcaksa fanı çalışıyor kendini soğutuyor ve sonrasında soğuk ve sakin bir şekilde indirmesini yapıyor.. bitince de uyuyor mişil mişil. bitmeden uyumuyo :D
    Benim Windowsda mı sorun var yoksa bi açık vardı da biz mi bilmiyoruz..
  • yucelugr kullanıcısına yanıt
    iyimiş valla ne diyim , ben kapağı kapatınca bizimkinin sesi soluğu kesiliyor , arkamdan iş çevirmiyor
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    Elbet benle aynı sorunu yaşayan bi vatandaş çıkar.. Konu kalsın hele. Şimdilik mutluyuz umarım ileride olumsuz bir etkiyle geri dönüş yapmaz makine bana
    İlginiz için teşekkür ederim. İyi forumlar.
  • Kardeş senin torrentta veya windows ayarlarında değişik bir durum var zira kapağı kapattığında cihaz kendini beklemeye alır normalde ve pc nin ısısına falan bakmadan fan dahil herşey susar. senin cihazı torrent bitmeden uyku tutmuyor anlaşılan :)
    Bunun sebebi bir ayar olabilir tuyku modunda torrent istisna durumunda ayarlı falan olabilir de böyle bir ayarı var mı onuda bilmiyorum açıkçası..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum ama eğer öyle bir tercih söz konusu ise değiştirmek de istemem hani.. De bilgisayara zararı olur mu acep. Cünkü dün sizden sonra açtım torenti kapadım kapağı sabah açtığımda hala yardırıyordu indirme şarj da az gidiyo haa
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

quote:

Orijinalden alıntı: yucelugr

Hayır.. Yanılıyor olabilir misiniz ?

uyku moduna girince HDD falan duruyor , nasıl indirmeye devam ediyor peki ??? nereye indiriyor???

Dostum uyku modunda bilgisayarın bütün fonksiyonları durur. İnternet bağlantısı dahil. Uyku modu ile ekran koruyucuyu karıstırmıyorsunuz dimi ?

Şöyle düşünün. Uyku modundaki bir pc ye team wiever ile baglanabilir misiniz ? Hayır tabikide. Onun gibi düşünün.

• ramis78 kullanıcısına yanıt
    Lütfen yorumları oku o attğım ekran fotoğrafına bak.
    Kapağı kapatıyorum uykuya geçiyor. Gerekli ayarlarda o resimde belli..
  • ps4 dinlenme modunda oyunlari indiriyor pcde yokmu simdi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.