Şimdi Ara

Uyumlu donanım tavsiyesi için lütfen bakınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sefa_kaya

Bu iki ekran kartı sanki birbirinin aynısı, aralarında çok ufak bir fark var ve ikisi de amd çıkamadım işin içinden.

Asus R9 280 DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

asus amd kartlarda o kadar iyi değil aslında ucuz olanı almak daha mantıklı

• Cpu-z ekran görüntülerini ekledim.
     Uyumlu donanım tavsiyesi için lütfen bakınız Uyumlu donanım tavsiyesi için lütfen bakınız Uyumlu donanım tavsiyesi için lütfen bakınız Uyumlu donanım tavsiyesi için lütfen bakınız Uyumlu donanım tavsiyesi için lütfen bakınız Uyumlu donanım tavsiyesi için lütfen bakınız Uyumlu donanım tavsiyesi için lütfen bakınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa_kaya -- 22 Ocak 2015; 23:33:32 >

• One_Shot kullanıcısına yanıt
    Asus'un kartı daha fazla O.C edilmiş daha iyi performans sunacaktır.
  • quote:

Cpu-z ekran görüntülerini ekledim.
     Uyumlu donanım tavsiyesi için lütfen bakınız Uyumlu donanım tavsiyesi için lütfen bakınız Uyumlu donanım tavsiyesi için lütfen bakınız Uyumlu donanım tavsiyesi için lütfen bakınız Uyumlu donanım tavsiyesi için lütfen bakınız Uyumlu donanım tavsiyesi için lütfen bakınız Uyumlu donanım tavsiyesi için lütfen bakınız

Arkadaşlar daha önce ekran kartı ve ram için konuyu açmıştım, yakın zamanda gskill 8gb ram aldım ram derdim kalmadı yalnız şimdilerde aklıma takılan işlemcim, sizce işlemci yeterli mi yani sadece ekran kartı değiştirsem yeter mi yoksa bütçeyi ikiye bölüp hem ekran kartı hem işlemci mi almalıyım.

• Arkadaşlar yokmu yardımcı olacak kimse?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu konuya cevap yazıp yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    Yalnız benim bir konuda daha yardıma ihtiyacım var. bu sisteme işlemci tavsiyesi istiyorum.
    şimdiden yardımlarını ve yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Selamlar,

Arkadaşlar işlemci için tavsiye talebim hala devam etmektedir, sizin görüşleriniz ve önerileriniz çok önemli lütfen boş geçmeyelim.
    Sistemim zaten konuda mevcut, bu sisteme öncelik olarak işlemci ve ekran kartı önermenizi rica ediyorum.
    İşlemciye yük bindiğinde evin ortasında uçak var gibi ses çıkıyor.
  • Selamlar, hala tavsiyelerinize ihtiyacım var.
  • quote:

Selamlar, hala tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Merhaba kardeşim.. Elindeki anakart eski bir model olduğu için daha güncel FX işlemcileri desteklemiyor maalesef.. işlemci değiştirmek için anakart da yenilenmek zorunda.. bu yüzden yapman gereken elindeki işlemci ile bir süre daha idare etmektir.. ses sorununu halletmek için önce kasayı açıp içini güzelce bir temizle.. sonra işlemcinin fanını ve üzerindeki plakayı sök.. işlemcinin üst yüzeyini güzelce temizle.. imkanın varsa yeni bir işlemci soğutucu fan ve termal macun al.. macunu işlemcinin yüzeyine dikkatlice sür.. işlemci soğutucuyu monte et.. kasayı kapat.. aç bilgisayarı.. ses ve ısı sorunun çözülmüş olacaktır.. :)

Ekran Kartı: Sapphire R7 370 Nitro OC 4 GB GDDR5 DX 12http://www.incehesap.com/sapphire-r7-370-4gb-ddr5-fiyati-29190/

Alternatif Site:http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-kart/sapphire-r7-370-nitro-dual-x-oc-4gb-256bit-gddr5-ekran-karti-11240-04-20g.html

İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 212 EVO Intel / AMDhttp://www.mikroset.com.tr/Products-22494-cooler-master-hyper-212-evo-intel-2011-1366-1156-1155-775-bakir--aluminyum-heat--pipe-12-cm-fan-islemci-sogutucusu-rr-.html

RAM: G-Skill RipjawsX 8 (2x4) GB DDR3 1600 MHz CL9 1.5Vhttps://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-gskill-8gb-2x4gb-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-1.5v-dual-kit-ram-297813029/detay

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.