Şimdi Ara

Uyumlu parça tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Anakartım ve güç kaynağım yandığından ötürü yenilerini almak istiyorum. Aynı marka ürünlerden uzak durmak istiyorum. Hangi parçaların uyumlu olacağı konusunda teknik bilgiye sahip olmadığımdan sizlerden tavsiye alabilirsem ne mutlu...
    Yanan ve değiştirilecek olan anakart ve işlemci modeli
    Güç kaynağı; Cougar CMX 700W Model:CGR B2-700
    Anakart; Gigabyte Z77-DS3H

Elimdeki imkan 2 ürün toplamı 800TL olacak şekildedir.

Diğer değiştirilmeyecek parçalar;
    Intel i7 3770k -1155
    Gtx980 asus matrix platinum
    Kingston hyperx fury 1600mhz 4gb (2adet)
    Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Syndrome0 -- 7 Ağustos 2019; 22:44:40 >

• 1155 socket anakart konusunda biraz sıkıntı çekebilirsin, cpu k serisi tekrar z77 serisi bir anakart alman gerekecektir.

İkinci el kısmına bir bakın derim
  • Hocam başka bir alternatif mümkün değil mi acaba? Bu karttan gına geldi. 1 kere tamir 2 kere de değişim yaptım bu ds3h modelinde. :))
  • Hocam ayrıca 1155 pin soketli tüm anakartlar uymaz mı acaba bu parçalara?
  • 1155 pin bütün kartlar uyar, h61 halen satışı devam eden bir model.

Ama attan inip eşşeğe binmeye benzeyecektir

Şahsen ikinci sisteminde gigabyte 990fxa-ud5 kullanıyorum bende, 2 defa serviste değişim oldu geldi.Elektrik tüketimine bağlı mosfet arızaları çıkartmakta ama normaldir.
  • Hız konusunda bana dezavantajı olmayacaksa alabilirim hocam. Sizin düşünceniz nedir?
  • Şöyle, h serisi kartlarda normal şartlar altında ne kadar az çekirdek kullanırsa turbo hızına o kadar yaklaşır.maksimum turbo hızında 1 çekirdek çalışır. Z serisi kartlarda ise oc yapmasan dahi bütün çekirdekler turbo hızda çalışır. Ekran kartınız gtx 980. Mutlaka bir performans kaybı yaşatır.
  • Verdiğiniz tüm değerli bilgiler için teşekkür ederim 🤗
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.