Asus Ben uyumlu Değilim Diyor Maalesef İhtiyacınıza Göre eğer işlemci değişikliği yapacaksanız c2d e6850 leri düşünebilirsiniz Aynı başarımda ki
iki işlemcide fiyat olarak birbirine çok yakın peki farkları ne? performans olarak yada diğer nitelik olarak ne tür farklılıkları var?
quote:
Orjinalden alıntı: Freemen_TRAUMA
iki işlemcide fiyat olarak birbirine çok yakın peki farkları ne? performans olarak yada diğer nitelik olarak ne tür farklılıkları var?
Forumu Araştırırsanız bu konuyla alakalı olarak bir inceleme bulacaksınız E6850 ile Q6600 incelemeleri Ona göz atmanız yararınıza olur diye düşünüyorum
son olarak q6600 ün uyabileceği senin tavsiye edebileceğin bi anakart varmı. asus marka ilk terciğimdir
quote:
Orjinalden alıntı: Freemen_TRAUMA
son olarak q6600 ün uyabileceği senin tavsiye edebileceğin bi anakart varmı. asus marka ilk terciğimdir
ben p5kc ile birlikte q6600 G0 almıştım lakin 1 hafta kullanma imkanım olmadı sağolsun yeğenlerim el koydu yeniden sistem oluşturacağım uzun zamandır tek tek parça seçiyorum neredeyse açıkcası Cebit Fuarından sonra tam kararımı vereceğim Ayrıca senin ihtiyaçların ve bu işe ayırdığın bütçeyi bilmeden sana anakartta şu olur bu olur diyemiyorum. ama bütcene göre her kart için forumda yeteri kadar bilgi ve araştırma var emin olabilirsin biraz incelemen yeterli olacaktır Kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme