Şimdi Ara

UYUMLULUK SORUSU...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evimdeki pc me q6600 işlemci takmak istiyorum. anakartım p5-lmx kasam 350 watt. uyumluluk problemi yaşarmıyım şimdiden teşekkürler

• http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&l4=0&model=1320&modelmenu=2

Asus Ben uyumlu Değilim Diyor Maalesef
    İhtiyacınıza Göre eğer işlemci değişikliği yapacaksanız c2d e6850 leri düşünebilirsiniz Aynı başarımda ki
  • iki işlemcide fiyat olarak birbirine çok yakın peki farkları ne? performans olarak yada diğer nitelik olarak ne tür farklılıkları var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freemen_TRAUMA

iki işlemcide fiyat olarak birbirine çok yakın peki farkları ne? performans olarak yada diğer nitelik olarak ne tür farklılıkları var?

Forumu Araştırırsanız bu konuyla alakalı olarak bir inceleme bulacaksınız
    E6850 ile Q6600 incelemeleri
    Ona göz atmanız yararınıza olur diye düşünüyorum
  • son olarak q6600 ün uyabileceği senin tavsiye edebileceğin bi anakart varmı. asus marka ilk terciğimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freemen_TRAUMA

son olarak q6600 ün uyabileceği senin tavsiye edebileceğin bi anakart varmı. asus marka ilk terciğimdir

ben p5kc ile birlikte q6600 G0 almıştım lakin 1 hafta kullanma imkanım olmadı sağolsun yeğenlerim el koydu
    yeniden sistem oluşturacağım uzun zamandır tek tek parça seçiyorum neredeyse
    açıkcası Cebit Fuarından sonra tam kararımı vereceğim
    Ayrıca senin ihtiyaçların ve bu işe ayırdığın bütçeyi bilmeden sana anakartta şu olur bu olur diyemiyorum.
    ama bütcene göre her kart için forumda yeteri kadar bilgi ve araştırma var emin olabilirsin biraz incelemen yeterli olacaktır
    Kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.