quote:Orjinalden alıntı: Sum 41 ya kiz arkim var ama hoslandigim kiz baska...ve hoslandigim kizin da hoslandigi var...ama unutamiyorum bi turlu onu...her zaman aklimda... aynı ben
ben de şu fmi bi kapatabilsem uyuyacam da yarın da kol gibi sınav var..9da kalkmam lazım.. 06.06.06 dedikleri buymuş demek ki final bana pis girecek
quote:Orjinalden alıntı: Sum 41 quote:Orjinalden alıntı: Cliff Burton quote:Orjinalden alıntı: Sum 41 ya kiz arkim var ama hoslandigim kiz baska...ve hoslandigim kizin da hoslandigi var...ama unutamiyorum bi turlu onu...her zaman aklimda... o zaman kızdan ayrıl diğer kıza teklif et sonra red etsin seni sonra biraz bunalım takıl sonra unut ve başka kızlar aramaya başla daha once teklif ettim ve reddetti zaten...hoslandigim biri var dedi...ama unutamiyorum iste...olmuyo biturlu... tam kendimi toparladim diyorum...onu goruyorum...her seye bastan basliyorum...olmuyo...unutamiyorum... unutursun yani mecburen unutursun yapacak bişi yok gibi gözüküyor sende takma kafana triplere girdikçe daha çok üzülceksin boşver takma kafana geçer @musty bu saatten sonra uyuma iyice sersem olursun iç neskafe hatta kolayla karıştır öyle gir sınava o saate kadar da çalış
sabah oldu yav bizimkiler kalktı işe gitcek bende kahvaltıdan sonra biraz oyalanıp yatarım sana da finalinde başarılar