|
Uyuz Hastalığına Yakalanan Var Mı ? (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: budi77
Yeni bir ilac cikti yorumlari cok iyi
https://santeplustr.com/urun/santeplus-scab-eks-uyuz-tedavisi-losyonu/Kullandın mı?
-
O paraya tabiki Clio
-
Arkadaşlar bunun tek çaresi,benzil benzoat,uyuz çok sardıysa bu ilaçtan başkası fayda etmiyor.başlangıç aşamasındaysa wilkinson pomad fayda ediyor.diğer uyuz için satılan ilaçların hiç birisi işe yaramıyor,boşa para vermeyin bunlara hatta doktor eczanede karışım bile yaptırdı o bile işe yaramıyor.benzil benzoatıda direk sürmiyeceksiniz,50ml benzil benzoata 150 ml etil alkolle karıştırıp fısfıslı şişeye koyun 3 gün sürülecek,biraz yakıyor bu şekilde 1 hafta banyo yapmayın elbiselerinizi,çarşaflarınızı güzelce yıkayın,odanızı oturduğunuz yerleri dezenfekte edin,10 gün sonra tekrar sürün.15 güne kadar kaşıntılarınızın geçtiğini göreceksiniz daha sonra ara ara kaşıntı oluyor onlarda vücüttaki ölü akarlar ve yumurtaları vücüttan atılana kadar ara ara kaşıntı oluyor.tecrübe ile sabit biz bu şekilde kurtulduk.
-
naptınız geçti mi uyuz hastalığınız
-
Evet çok şükür kurtulduk bu illetten.
-
vilkinson kullanıyorum ikinci haftadayım hala kaşınıyoruym benim ki başlangıç yeni başladı fakat geçen hafta 3 gün sürdüm bonyadan 1 gün sonra deli gibi kaşındım ve ve bugun ikinci hgaftadayım tekrar sürdüm 1. günüm bugun pazar akşamından sonra ne olacak bilmiuoruym yıldum artıuk tek kendim de değil kayınvalide eş çocuk kimse kimseye uymuyor dolayısıyla bulaşıyor sürekli
-
Evet 1 ay rahat bir hayattan sonra tekrar uyuz olmuş bulunmaktayım delireceğim
-
İki gün doğal yollar -
doğal yoıllarla ne yapabilirz ki hepsini denedim
-
Arkadaşlar sanırım uyuz oldum her yerim kaşınıykr nasıl geçer bu -
benzil benzoat ve etil alkol 3-1 karıştırın siprey şişeye koyup sıkın daha önce yazmıştım.kesin çözüm biraz yakıyor ama kaşınmaktan iyidir.
-
Hocam bunu kime yaptırabilirim vucuda bi zararı varmı
-
Arkadaşlar bunun tek çaresi,benzil benzoat,uyuz oldukça fazlaysa bu ilaçtan başkası yarar etmiyor. başlangıç aşamasındaysa wilkinson pomad fayda ediyor. öteki uyuz için satılan ilaçların asla birisi işe yaramıyor, boşa para vermeyin bunlara...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X