Şimdi Ara

Uzak Doğu Silahları (F5) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
6.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • başlığa neden F5 konulur biri bana açıklasın.ben bu kültürü bilmiyorum.
  • blok
  • bunlar fosil oldu artık mermi kullanılıyor
  •  Uzak Doğu Silahları (F5)

Uzak Doğu Silahları (F5)

Uzak Doğu Silahları (F5)

• Katana akar. Zanpakuto'da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

Nunchaku

Uzak Doğu Silahları (F5)

kullanımının en büyük püf noktası zincire yakın yerden tutulmasındadır.bunu bilmeyen bir insan omuz geçişi hareketinde kafasını kanatabilir.nunchaku sallarken öbür eliniz daima kalbinizin hizasında uzak doğu kültüründe''buda'nın açık eli'' olarak bilinen bir şekilde parmak uçları göğe bakacak şekilde tutulmalıdır.yoksa kalbe gelen darbe öldürebilir.ipli ve zincirli olmak üzere 2 türü cvardır.farkları ise iplikli olanı kolay sallanır fakat düşmanın karın bölgesine çarparsa büyük bir hız ile sahibine döner.zincirlisi ise çok acıtır fakat yumruk değişimi de denilen zincir kısmının elin farklı bölümüne geldiği hareketlerde zincir inanılmaz derece acıtır.buna rağmen 4 kişi size saldıracaksa tek nunchaku ile ''otgorochirigi'' denilen oval x çizme hareketi ile kemiklerini kırabilirsiniz.türkiye'de nefsi müdafaa amaçlı kullanımı serbest olsa bile eğitim dışı kullanmak suçtur.

Bu Nunchaku'yu kendi evimizde yapabilirmiyiz ve bu kavgada dövüşte nasıl kullanabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveYourLife07 -- 6 Mayıs 2012; 9:56:11 >

• Uzak dursunlar benden. Kullanırken biri saplanır filan. Biyerimi cam kesse 1 saat isyan ediyorum
  • Nunchakuyu yapmak kolay ancak model gibi birşey olur. Kullanımı eğitim almadan zordur kendi başına öğrenilir mi orasını bilmiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kişi block listenizde. Yazıyor Allah Allah ne demekki bu? javascript:void(AddText(''))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.