Şimdi Ara

uzak masaüstü onay sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win7 yüklü bi bilgisayar var uzak masaüstü(RDP) yetkilerini açtım fakat bağlanmaya çalıştığımda Win7 bilgisayarında "bilgisayarınıza biri bağlanmak istiyor onaylıyormusunuz Tamam-İptal" diye soruyor.

bu uyarıyı nerden kaldırabilirim?

bu arada win7 ingilizce, TR çevir demeyin bazı sebeplerden çevirmemem gerekiyor.

• yok mu bilen?
  • Uzak bağlantı ayarları için: Bilgisayar sağ tıkla Özellikler tıkla. Sol taraftaki Uzak bağlantı ayarları'na tıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: setcom_2000

Uzak bağlantı ayarları için: Bilgisayar sağ tıkla Özellikler tıkla. Sol taraftaki Uzak bağlantı ayarları'na tıkla.

yazdıklarımı okumadan cevap yazmışsın galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursuneses

quote:

Orijinalden alıntı: setcom_2000

Uzak bağlantı ayarları için: Bilgisayar sağ tıkla Özellikler tıkla. Sol taraftaki Uzak bağlantı ayarları'na tıkla.

yazdıklarımı okumadan cevap yazmışsın galiba

Haklısınız okumadan cevap yazmışım, kusuruma bakmayın. Üstelik şansıma sizin konunuza ve sizin sorununuzla ilgili bir cevap olmuş bu yazdıklarım. Bende hayret ettim. Ara sıra böyle gafletlerde bulunabiliyorum. Üstelik kimsenin sorununa çözüm yolu bulmak gibi bir zorunluluğum yokken bunu yapıyorum. Tekrardan kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setcom_2000 -- 19 Ekim 2012; 10:55:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.