Bildirim
uzak masaüstu yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer uzak bağlantı yapmak istediğin pcde şifresiz olarak oturum açıyorsan şifre atamalısın veya yeni bir kullanıcı açarak onu şifreli yap.Oturum açıldığında bağlanılan makinada oturum kapatılacaktır.Bunun olmasını istemiyorsanhttp://sig9.com/articles/concurrent-remote-desktop adresinde gerekli dosyaları bulabilirsin -
Sunucu olan makinede remote desktop u aktif etmeli ve kullanıcı atamalısın;
-
XP işletim sistemi uzak masaüstüne sadece 1 kullanıcı izin veriyor, birden fazla pc nin aynı makinaya (server) bağlanılmasını istiyorsan önerebileceğim proğram WinConnect Server XP olabilir.
h**p://www.thinsoftinc.com/ adresinde bulabilirsiniz.
Saygılarımla. C A N -
quote:
Orjinalden alıntı: delicans
XP işletim sistemi uzak masaüstüne sadece 1 kullanıcı izin veriyor, birden fazla pc nin aynı makinaya (server) bağlanılmasını istiyorsan önerebileceğim proğram WinConnect Server XP olabilir.
h**p://www.thinsoftinc.com/ adresinde bulabilirsiniz.
Saygılarımla. C A N
Remote bağlandığın kişi Remote Desktop Users grubuna üye olmalıdır.Üye olabilimesi içinde her 2 bilgisayardada login olacak kullanıcılar adına user açılmalıdır. Xp'de karşıdaki bilgisayara logon olundugu zaman diğer user logoff olur.Unutulmaması gerekenler bunlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X