Şimdi Ara

Uzaktan Bağlantı'da Şifre Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimde 2 Laptop 1 Pc bulunuyor. Laptop'larda giriş ekranında şifre sorduğu için uzaktan bağlantı ile sorunsuz bağlanabiliyorum. Fakat Pc'nin girişinde herhangi bir şifre yok, direk masaüstüne giriyor. Bu yüzden Laptop ile Pc'ye uzaktan bağlantı yapmak istediğimde ne yaparsam yapayım şifre istiyor. Ama Pc'de hiç şifre oluşturmadım ve oluşturmak da istemiyorum. Direk ekranın direk masaüstüne düşmesi benim için önemli. Bu şifre isteme durumunu nasıl engelleyebilirim yardımcı olur musunuz?

Şimdiden sağolun.

• Oturum Aç (Log On to Windows) dialog kutusunda kullanıcı ismi, şifre ve etki alanı (domain) girildikten sonra Tamam (Ok)'a tıklanır. Uzak Masaüstü (Remote Desktop) penceresi açılır. Ofis bilgisayarındaki masaüstü ayarları, dosyalar ve programlar görülür.

Ofis bilgisayarı kilitli kalır. Bilgisayar şifresiz kullanılamaz ve uzaktan yapılan işlemler görülmez.

ancak giriş denemeleri, uzaktan erişim bağlantısının kopmasına vesile olur..

şuraya bak diyeceğim ama bunu kullanabilmek için kullanıcı şifresi kullanma mecburiyetin var..

http://www.bidb.itu.edu.tr/?d=417

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.