Ahmet Yesevi Üniversitesini tavsiye etmem. 1. Üniversitede uğradığınız bir haksızlığın giderilmesine yönelik Türk Mahkemeleri karar veremiyor. 2. Mahkemeler haricinde hakkınızın giderilmesine yönelik başvurabileceğiniz bir yer bulunmamaktadır. 3. Üniversiteye herhangi bir nedenle dilekçe vermek isterseniz dilekçenizi almayabilirler. 4. Burada çalışanlar hiç kibar değiller. Biraz kızdırdığınız da rahatlıkla size hakaret edebiliyorlar.
Uzaktan Eğitim Bilgisayar Mühendisliği Programı veren Üniversiteler :
Karabük Üniversitesi Ahmet Yesevi Üniversitesi Sakarya Üniversitesi
Hangisini tavsiye edersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: dj_alper_
Uzaktan Eğitim Bilgisayar Mühendisliği Programı veren Üniversiteler :
Karabük Üniversitesi Ahmet Yesevi Üniversitesi Sakarya Üniversitesi
Hangisini tavsiye edersiniz
hiçbirini
cevabınız için teşekkür ederim. Yalnız benim yaygın okuma durumum şuan için yok. Anca bunlardan birini seçmem lazım bu bölümü okumak için. Bunlardan başka var mı uzaktan eğitim olarak bilgisayar mühendisliği. Google sadece bu 3'ünü söyledi bana ama. Süleyman Demirel bu sene alım yapmamış. Acaba kapandı mı?geçen sene almış ama.
Arkadaşlar bu bölümde sınavlar dersler gerekli işlemlerin hepsi internet üzerinden mi yapılıyor? Yani sınavlardan başarılı olduğumuz sürece okula gitmeden mezun olabilir muyuz? Bir de ben Bilgisayar Öğretmenliği(BÖTE) mezunuyum. LYS de puan hesaplaması yapılırken üniversite mezuniyet notuma göre mi yoksa teknik lise bilgisayar bölümünde okumuştum liseyi oradan mezun olduğum nota göre mi okul puanı mı hesaplıyorlar?
komplimanK
kullanıcısına yanıt
ygs-lys puanı tabikide lise diplomasına göre hesaplanır.
Cevabınız için teşekkür ederim. Peki bu puan hesaplaması mezun olduğum yılın mevzuatına göre mi yoksa şu anki mevzuata göre mi hesaplanacak? Mezun olduğumda (teknik lise bilgisayar böl.) mühendislik seçtiğimde puanım kırılıyordu ve ek puanlı puanım olan 101 puanım 30a düşüyordu. Şuanda sanırım teknik lise mezunlarından herhangi bir puan kesilmiyor veya eklenmiyor. Acaba hangisi kale alınıp okul puanı hesaplanacak?
Bu arada arkadaşlar karabük üniversitesinde öğrenci alımı yokmuş bu bölüme. türkiyede şuanda aktif olarak hangi üniversitelerde var bu bölüm uzaktan eğitim olarak?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme