S2721hs aldim ama bas agrisi yapti iade ettim. Sanirim 27 incte 1080p yeterli olmuyor. Kucuk yazilar keskin degildi. Bu yuzden 2k panel dusunuyorum. Benq ew2780q, asus proart serisi pa278qv dusundum. Benq asusa gore daha ekonomik. Ekran karti intel hd630. Hdmi dan 1080p de 75hz verebiliyor. Dp portundada 1440p de 75 ibyakalayabilirim diye dusunuyorum. Bir oneriniz varmidir? Philips 275b1h da dusundum. Teknikte o da hos ama bilemedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinemrah -- 18 Şubat 2021; 14:3:20 > |
Uzaktan egitim ve word icin 27 inc monitor tavsiye
Under Armour UA Undeniable Torba Çanta : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B093LQPSV9
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
va24ehe veya va27ehe modellerine bakmanı öneririm panel kalitesi daha iyi
-
Up -
Benzer fiyatla 2K çözünürlük + IPS panel + 144Hz.
-
Asusun PA serisi proart olarak geçer ve profesyonel renk yönetim monitörü. Sağlam ve şık bir monitör almak istiyorsanız ve uzun süre kullanacaksanız. Bütçenizde el veriyorsa kesinlikle alın derim. Biraz daha uyguna PB278QV modeli mevcut yine 2K bir monitör onada bakabilirsiniz.
-
teşekkürler hocam. asus pa278qv baktım. vatanda kalmamış. ona gözümü dikmiştim ama kısmet olmadı. bende LG 27ul850 aldım. yazılar gerçekten 4k da çok keskin. intel hd630u display portla bağladım. 1-2 saattir kullanıyorum memnunum şimdilik.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X