< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans Yapanlar (8. sayfa)
-
-
Şuan bildiğiniz uzaktan Tezli yüksek lisans programları var mı ?
-
Tezsiz yüksek lisans için dönem projesi hazırlayan oldu mu?
-
Afyon Kocatepe Üniversitesinde bir tane bölüm var. Hatta harcı da uygundu. Bir ara öğrenci almayı bırakmışlardı. Sonra tekrar öğrenci almaya başladılar. 2022 Ocak ayında mülakatına gitmiştim. ALES ve diploma notu olarak en ön sıralardaydım. Bölüm de bilgisayar üzerineydi. Ben de o zamanlar bilgisayar mühendisliği bölümünden yeni mezun olmuştum ama mezun belgesi daha e devlete düşmediği için AÖF diploması ile başvurmuştum. Mülakatta bu durumu da söylemiştim. Mülakatta sordukları soruların sadece 1 tanesini bilemedim. Anlayacağın bu bölüm için biçilmiş kaftandım. Ama sonuç olarak mülakat puanıma 20 verip 20 kişiyi önüme geçirdiler. O zaman CİMERe yazmadığım için hala pişmanım. Bana öyle geliyorki bir yerlerde tanıdıkları olanlar oturdukları yerden yüksek lisans mezunu olsun diye açmışlar o bölümü. Yine de başvurulmaya değer. Çünkü alternatifi yok ve harcı çok ucuz diye hatırlıyorum.
Not: Ben de uygun fiyatlı tezsiz uzaktan iş sağlığı ve güvenliği bölümü bakıyorum ama bulamadım. Şöyle toplam 25 bine mal olacak bir üniversite varmıdır acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taiga19 -- 22 Aralık 2024; 19:24:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
durumda değişen bir şey yok, ben hala yüksek lisans için bir girişimde bulunmadım :) düşüncem var sadece. Açıkcası bilgi sahibi de değilim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X