Arkadaşlar yeni aldığım uzaktan kumandalı lamba (http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/22-led-lamba-sarjli-ampul-uzaktan-kumandali-178-78841905) beni hayal kırıklığına urattı.Odamdaki duya takıyorum ve oturuyorum televizyon izlicem basıyorum kanal değiştirmeye pat lamba açılıyor. Buna ne gibi bir çözüm üretebiliriz ?
???????????
Kızıl ötesi ayarlı olduğu içindir.
Kumandaki kızıl ötesi ile ampülün kızıl ötesi aynı şeyi algılıyor.
kumanda kendi sinyaliyle çalışmıyor o yüzden başka birşey bakmalısın
Kumandanın yolladığıyla lambanın sinyali aynı frekansta olabilir.Başka kumandalarla dene,olmadı başka odaya tak.
büyük ihtimalle lambanın alıcısı geniş bir frekans aralığını kabul ediyor yani bir den çok kumanda o lambayı etkileyecektir daha özel bir ürün almalısın belkide ayarlanabilir ürünler vardır yani kumanda cihaz ile senkronize ediliyordur başka bir cihazdan etkilenmeyecek şekilde
Özel bir kod yükleyemezmiyiz.
bu cihazlarda kod felan yok xtal adlı parça cihazın dalga boyunu belirliyor öyle çalışıyor başka bir çözüm bulmalısın bu tip problemleri olmayan bir cihaz bulmalısın almadan önce araştırmanı tavsiye ederim
Peki bu lambanın şarj süresi ne kadardır?Kulavuzunda yazmıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme