Şimdi Ara

Uzaktan kumandalı araba-helikopter vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, herkese hayırlı geceler.
    Evde canım sıkılıyor, uzaktan kumandalı araba ya da helikopter alıp kurcalayayım, sıkıntım gitsin diyorum ama çokta para harcamak istemiyorum.
    Nette bir çok konu var, ben profesyonel veya öyle sök-tak'lı kurcalamalı birşey değil, alayım bozulana kadar kullanayım istiyorum.
    Geçen KİPA'da helikopterlere baktım, işte 40-50 liralık şeylere, danışmaya sordum, uçmuyo diye geri getirenler falan olmuş vs.
    Çocukluğumun uzaktan kumandalı arabası da Nikko Rough rider Nikko Rough Rider bi arabam vardı.
    Severdim, kullanırdım. Sağlam bi arabaydı. Şimdi ki uzaktan kumandalı arabalar bana çok dandik gibi geliyor.

Beni anlamışsınızdır herhalde.
    Helikopter önerin, alayım uçurayım evde falan. Ya da bi araba bişi alayım evde turlayayım.
    Durum çok vahim. Çok sıkılıyorum. Çok iyi birşey olmadıkça 100 liradan fazla da para veresim gelmiyor. (İçimden 50-60 TL demek geliyo da, değerse 100 veririm diyorum)
    Ne önerirsiniz?

• Profesyonellik + para + emek bunların hepsi var diyorsan helikopter ama en az 3.5 ya da 4 kanallı almalısın.

Acemiyim maksat vakit geçirmek olsun diyorsan 1/18 ölçek rc kategorisinde bir 4wd araç öneririm,rc normal dandirik patates arabalarla karıştırmayın kumanda alıcı sinyalleri karışmaz azami hızları 30 35 kmhdir dikkatli olmak şart ve yaşınızda önemli bir faktör 14 yaşında olmak gerekiyor.

Size önerdiğim araç:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-kent-hobby-0216-336-76-80-hsp-kingless-full-set-4wd-2.4ghz-207293954/detay

Kent Hobbyden çok alışverişim oldu müşteri ile çok ilgileniyorlar size öneririm,saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pshslıymış, yok mu bunun ucuzları. Yada ben mi pintiyim. 50-100 lira arası birşey olsa olabilirde 230 lira pahalı geldi bana. Bi gezeyim çsrşıda dicem de öyle kutuya bakıncada anlaşılmıyorki. Hızı güzelmiş, hızlı olabilir.

• Hocam ben quadcopter aldım banggood adlı siteden (yurtdışından alamam diyosan biklemicem) daha bu gün elime ulaştı 21 günde geldi kütahya ya çok eğlenceli anlatamam . İlgilenirsen 14 dolara eachine h8 mini aldım boyutu küçük dışarıda uçurup öğrenirsin evde de rahatça uçurursun. Başka modellerde var bu tipte vergi de işlemiyo ucuz olduğundan yedek batarya da alırsın rahatça oynarsın. Usb den şarj oluyo 40 45 dakkada. İstersen sahibindende de var benim modelden ama yurtdışı 40-45 lira sahibindende 80 liraya falan satıyolar gittigidiyorda ise 120-200 lira arası cidden yurtdışı acayip karlı. Alırsan yedek motor yedek pervane al rahat edersin ucuz bir başlangıç modeli olduğu için bozulursa kaybın az olur yedekleri takarak devam edebilirsin ama eğlencesi müthiş takla falan atıyo kerata
    http://www.sahibinden.com/hobi-oyuncak?query_text=h8+mini
    http://www.banggood.com/Eachine-H8-Mini-Headless-Mode-2_4G-4CH-6-Axis-RC-Quadcopter-RTF-p-975808.html

• Gittim bimeksten rcx xx6 quadcopter aldım. Ama dogru yaptım ama yanlış. Şimdi ucuz etin yahnisi misali, yukselirken ev içinde yana yana gidiyor. Kılavuzunda ince ayar düğmesi varsada beceremedim. Bastıkça bipliyo. Var mı bunun uzmanı olan? Ben yukselteceğim bu bi yöne gitmeyecek sanıyorum. İlk uçuşta pil hemende bitti. Taktım dolsun bakalım. Olmadı uzaktan kumandalı vantilatore çeviririm

• excellenthuman E kullanıcısına yanıt
    Kullanım kılavuzunda kumandadaki hangi tuş ne işe yarıyo yazıyo genelde bi resmini atar mısınız onun resmini? Benim quad da farklı özellikleri tam çözemedim ama sol çubuk yükseltiyo işte benimde biraz kenara çekiyo ama sorun yok uçuşta, yükselme tuşunu sağ sola oynatınca kendi ekseninde dönüyo diğeri sağ sol ileri geri yapıyo. Kullandığım şeyler bu kadar tabii bu benim kumandaya göre.
  • Yana cekme huyu disinda acik havadada denedim. Ruzgara yenik dusuyor. Biraz yukseltiyorum ama nedense habire yukselmeye devam ediyor. Akabindede az asagi az yukari derken bide rizgar alip goturdu.genelde ruzgara mukavemet edecek sekilde kullandim. Sonucta 5 katli apartmani gececek kadar yukseldi. Gelelim neticeye. Asili kalma olayi yok. Sabit bi yuksekliktede kalamiyor. Tum bunlarla ugrasirken pilde bitiyor zaten. Pilide 500 gibi bayagi kucuk ama 10 dakika ucabiliyor. Stabilite hic yok.Zaten cin malindanda adi bi gorunumu var. Ele alinca parasina utaniyor insan. Pili bari buyuk olaydi.

yana çekmesi için balans ayarı yapılıyor hangi yöne çekiyorsa kumandadaki iki çubuğu da ters yönde tutun aynı anda ama güç vermeden yani çubuklar aşağıdayken yapın bunu, benim quadda böye yapılıyor balans. Bendekiene 150 lilik pil var ama zaten küçücük bi şey Gaz çubuğunu yarısının biraz üstünde tutunca benimki hemen hemen aynı yükseklikte duruyor stabilite bende de çok yok ama zaten küçük model olduğundan daha çok etrafta gezdirmelik bunlar.
  • Ürünü iade ettim. RCX marka diğer araçlara baktım, kaliteli gelmedi. Ucuza kalite almak demek olmuyor. Ürün bedeli kadar hediye çeki aldım.
    Sağlam ve 100-150 TL arası RC araba önerirseniz sevinirim. Bi de onu deneyeyim. Buggy (ne demekse) türü çakıl taşlarının üstünden falan geçebilecek birşey olsun. Sürekli asfalt yola bağlı olmak istemiyorum. Yokuş çıkabilsin, azda hızlı olsun işte. 100-150 liraya göze dokunur birşey bulabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellenthuman -- 10 Ağustos 2015; 18:15:48 >
    buggy ler bu tip arabalar hocam çakılda gider sanıyorum bu sadece örnek olarak başka model bakabilirsiniz.
    http://urun.n11.com/uzaktan-kumandali-araba/kumandali-araba-dev-rc-25kmhiz-pro-buggy-P53743694?cid=604001&gclid=Cj0KEQjwuqauBRDhnfvnxMvKy6UBEiQAmTLQu8uhelvfXFCzBuPHA7uSSP2JGK-V4TimkBvLSS-RndMaApJz8P8HAQ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.