Arkadaşlar tripodun uzaktan kumandalısı ne işe yarar? Bana uzaktan kumandayla sağa sola dönüş talimatı verince sağa sola dönen tripod lazımda. Yani elimdeki kumanda'dan sağ yön tuşa birsüre basıcam ve bu süre zarfında kameramın bağlı olduğu tripodda kamerayı o süre zarfında sağa doğru çevirecek? böyle bir sistem mümkün müdür?
arkadaşlar yok mu yardımcı olacak birisi?
sony nin vardı kardeşim hepsiburadada görmüştüm ama şimdi varmı bilmiyorum
yiğido gardaş benim dediğim özellikte tripod varsa ben onu her türlü bulurum yeterki var olduğunu bilim uğraşlar boşa gitmesin onun derdindeyim ben :D
ben kullanıyorum sony 60av modelini. kolda her türlü destek var. kameraya dokunmadan zoom,kayıt,fotoğraf çekme ,açma kapama yapılıyor.
eminönü-sirkeci esnafıyla yapılacak ufak bir pazarlıkla rahat 190-180 e alınabilecek bir ürün. arkadaşlarım dalga geçtiler '' mal, 200 tl ye tripod mu alınır'' diye :D ama onlarda şimdi aynından almak istiyor :D rst okuyan arkadaşlara öneririm. 140 civarı sadece 30cm daha kısa 50 av modelide var. r640 uzun fakat kolu yok o da 100 tl civarı. 80 av modeli 2m. uzun baya. uzun boylu arkadaşlar ilgilenebilir. 250-300 arası o da bulunabiliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme