Şimdi Ara

uzatmalarda gelen gol sayılıyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
53.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün yaptığım kuponda Barcelona Chelsa maçı için barça alır oynamıştım kuponda nesine comda, uzatmalarda chelsa gol attı fakat bildiğim kadarıyla iddada 90+lar sayılmıyor, nesine com kuponumda keybetmiş görünüyorum, benmi yanlış biliyorum?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uzatmada Atılan Goller Sayılır mı?

Futbol maçlarında uzatma süresinde atılan goller, normal süre içinde atılan gollerle aynı şekilde geçerlidir ve sayılır. Uzatma süresi, normal sürenin bitiş düdüğünden sonra oynanır ve genellikle toplam 30 dakikadır. İki yarıya bölünmüş şekilde oynanır ve her yarı 15 dakika sürer.

Uzatma süresinde atılan goller, maçın sonucunu belirlemede önemli bir rol oynar. Beraberlik durumunda, uzatma süresinde atılan goller galibi belirleyebilir. Uzatma süresinde bir takımın iki gol atması durumunda, maç o takımın galibiyeti ile sona erer.

Bununla birlikte, uzatma süresinde atılan goller dışında başka faktörler de maçın sonucunu etkileyebilir. Örneğin, uzatma süresinin sonunda maç hala berabere ise, penaltı atışları yapılabilir. Penaltı atışları, uzatma süresinde atılan gollerden bağımsız olarak maçı kazanan takımı belirler.

Uzatma süresinde atılan goller, futbolda maçların heyecanını artıran önemli bir unsurdur. Normal sürenin bitiş düdüğünden sonra bile maçın sonucu belirsiz kalır ve uzatma süresi, takımların galibiyet için son bir şans vermesi anlamına gelir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • doğru görmüşün 90+ da atılan gollerde sayılır.
    fakat mesela bugün real 2-1 yenerse maç uzatmalara gider 15'er dk. o 15 dk lık uzatmalar sayılmıyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 25 Nisan 2012; 13:26:01 >
  • yani normal uzatmalar sayılıyor anladığım kadarıyla, ne bilim 90 dakika maç üzerinden değerlendiriliyor sanmıştım, cvbın için teşekkürler, ozaman kuponun tutmaması normal,2 dk yüzünden yattı;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: exulsa

yani normal uzatmalar sayılıyor anladığım kadarıyla, ne bilim 90 dakika maç üzerinden değerlendiriliyor sanmıştım, cvbın için teşekkürler, ozaman kuponun tutmaması normal,2 dk yüzünden yattı;)

bildiğim kadarıyla 90+ dakikalara duraklama dakıkası deniliyor, bazı kupa maçlarında 15'er dakikadan iki devre oynanan süreye uzatma deniliyor.

yani duraklama sayılır, uzatma sayılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.