Şimdi Ara

uzaylılara inanmıyan varsa buyursun knk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kryeck

kameralı cep telefonu sorusu çok yerinde bir yaklaşım olmuş. ben o siteyi hazırlayan adamla msn'de sohbet etmiştim ne yazıkki kendisi bile pek inanmıyor fakat komplo teorilerinden zevk alıyor.
    Ve arkadaşlar ben ufo gördüm ama kameraya almaya fırsat olmadı (aslında ufomu emin değilim) kuzeyden ufukta belirdi ve güneyden ufukta kayboldu 3 saniyede. 2 sefer gördüm bir kaç sene arayla gece vaktiydi.

ben sadece bi kere gördüm ve ufo olduğundan emindim hatta fotosunu çektim siteye verdik hala duruyomu bilmiyorum
  • yahu bu sorunun doğru cevabını verse verse SADETTİN TEKSOY ve MEDYUM MEMİŞ VERİR GİBİME GELİYOR bunları cin çarpıyo olmasın yada cin çarpması bööle bişi olmasın

daha biz piramitlerin sırrını çözmeye çalışırken bi de uzaylıların sırrı kaldı
    hem bu adamlar yada bayanlar içki den dolayı bööle bişi görmüş olmasın
    hani bi söz vardır şişede durduğu gibim durmuyo
    bence cin çapmıştır

• quote:

Orjinalden alıntı: LorD VoldemorD

quote:

kameralı cep telefonu sorusu çok yerinde bir yaklaşım olmuş. ben o siteyi hazırlayan adamla msn'de sohbet etmiştim ne yazıkki kendisi bile pek inanmıyor fakat komplo teorilerinden zevk alıyor.
    Ve arkadaşlar ben ufo gördüm ama kameraya almaya fırsat olmadı (aslında ufomu emin değilim) kuzeyden ufukta belirdi ve güneyden ufukta kayboldu 3 saniyede. 2 sefer gördüm bir kaç sene arayla gece vaktiydi.

ben sadece bi kere gördüm ve ufo olduğundan emindim hatta fotosunu çektim siteye verdik hala duruyomu bilmiyorum

o resmi buraya da koy bakalımfotoğraf bilgilerine bilgilerine

elbet te alemlerin Rabbi deniliyor Bizden başka dünya gezegen her neysse var buna inancım da var ama yukarda bi arkadaş değinmiş hep mi onlar akıllı biz salak...

ne bilim madem o kadar gelişmişlerse gelsin bizi esir alsınlar niye gelmiyorlar dünyamızda herşey mevcut birgün çıkıp gelirler biz geldik derler o zaman başımızın üstünde yerleri var acaba havamız suyumuz onlarda bozulmamı yapıyor...Eğer bir gün çıkıp gelecek olsalar Şu amerikanın üstüne yerleşseler israil e de konsolosluk kursalar bizide ab ye alırlar belki yaşar gideriz...

• You tube de ufo diye aratın ne videolar çıkıo
  • benede uzaylıyım inanmayan gelsin görsün adresi veriyorum samanyolu galaksisi /yay kolu /güneş sistemi /dünya/türkiye /izmir /konak/345 sokak no:12 d:5
  • vay anasını galaktik adresim amm civcivliymiş
  • uzaylılara inanmam ama uzayda hayat olduguna inanırım..

bilindigi üzere çok çok gelişmiş teknolojileri olan canlılar olupta bizim varlıgımızdan haberdar iseler kendilerini neden gizleme gereği duysunlar?onlara ilkel silahlarımızla zarar verebilecegimizden mi korkuyorlar..

bence uzayda gelişmemiş tek hücreli canlılar olabilir..bunlar seneler sonra farklı yaşam formlarına bürünebilirler..

birde şu açıdan bakarsak ışık hızının saniyede 300,000km yaptıgını düşünürsek ve hala yeni yeni keşif edilen,gökyüzünde yeni yeni parlayan yıldızları düşünürsek ve dünyamızın tahmini yaşını saniye cinsinden ışık hızıyla çarparsak uzayın ne kadar büyüklükte oldugunu birazda olsa kestirebiliriz..belki bizden çok ışık yılı uzaklıkta bizim gibi düşünen bize benzeyen canlılar olabilir ve bu konuları tartışıyor olabilir..

ama yeşil yaratıkların dünyada yaşam olduklarını bilmelerine rağmen kendilerini gizleme ihtiyacı duymaları çok saçma ve hiç inandırıcı gelmiyor bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogü -- 21 Kasım 2006; 11:18:38 >

• Oldukça güzel bir komplo teorim var. Bu zeki yaşam formu gelişmiş teknolojisini savaştan ve esaretten elde etmişse bizim dünyamıza öyle bodoslama dalmaz 2-3 tanemizi kaçırır test yapar bu varlık işimi görürmü testinden sonra bırakır gider. İçinizden hangileri yepyeni bir dünyaya gitme imkanımız olsa bodoslama ey uzaylı ben dünya gezegenindenim diye gidermi? Eğer orda birileri varsa ve amaçları kötüyse insanlık olarak yandık bittik kül olduk demektir.
  • quote:

Oldukça güzel bir komplo teorim var. Bu zeki yaşam formu gelişmiş teknolojisini savaştan ve esaretten elde etmişse bizim dünyamıza öyle bodoslama dalmaz 2-3 tanemizi kaçırır test yapar bu varlık işimi görürmü testinden sonra bırakır gider. İçinizden hangileri yepyeni bir dünyaya gitme imkanımız olsa bodoslama ey uzaylı ben dünya gezegenindenim diye gidermi? Eğer orda birileri varsa ve amaçları kötüyse insanlık olarak yandık bittik kül olduk demektir.

o zmanda kendini hissettirmeden çeker gider..

ama dünyayı 2günde 1uzaylılar ziyaret ediyor..
  • 21. yüzyılın cadıları uzaylılar.
  • valla ben inanmak istiyorum ama bir türlü inanamıyorum.Arkadaşlar gönül gözüm kapalıymış diyorlar.
  • Arkadaşlar bu sorunuza kesin yanıt bende ama bunun için
    romanımı bitirmemi beklemeniz gerekecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür1

valla ben inanmak istiyorum ama bir türlü inanamıyorum.Arkadaşlar gönül gözüm kapalıymış diyorlar.

Harikaydı ! Sabah sabah iyi güldüm
  • ulan varya ne kadar saçma şeylerle ilgileniyonuz yaa muhahahaha
  • inek vakalarının sebebi de şuymuş:insan kanı ve inek kanı arasında pek bi fark yokmuş o yüzden
  • 3-5 saçmaca yazılmış yazıya inanacak kadar cahil dehiliz 5-10 tane resimde kanıt olmaz
    TV de canlı olarak göstersinler uzay gemisi ve uzaylıyı inanalım
  • Allah'ım... Konuya bak ya!
  • Uzaylı vakalarının hiç biri somut bir kanıt teşkil etmiyor. Ve şimdiye kadar kayda değer bir veri elde edilemedi. Burada yazılanlar hakkında da benim yorumum aynıdır.

Ancak bu şekilde yorum yapmak yerine bariz bir biçimde dalga geçmek olgunluk ve nesnellik ile bağdaşmayan trajikomik bir durum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

Uzaylı vakalarının hiç biri somut bir kanıt teşkil etmiyor. Ve şimdiye kadar kayda değer bir veri elde edilemedi. Burada yazılanlar hakkında da benim yorumum aynıdır.

Ancak bu şekilde yorum yapmak yerine bariz bir biçimde dalga geçmek olgunluk ve nesnellik ile bağdaşmayan trajikomik bir durum.

Çok haklısın somut kanıt derken neyden bahsettiğimize göz atmalıyız. Özellikle kanıtı bize sunan haber mercileri yayınlayan kuruluşlar bunların hepsi para için işini yapıyor dolayısıyla burdan devletin derhal sahipleneceği yabancı teknoloji haberi bekleyemeyiz. Diğer açıdan özgür yayın organı sayılan internette milyonlarca ufo iddası ve binlerce resimi var. Bunları tam anlamıyla kanıtlanması için dünyanın tek bir devlet olması lazım. Dalga konusunda sonuna kadar haklısın.

• Uzaylı göre masum köylü
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.