Şimdi Ara

uzaynet ile #heryerdehızlıinternet (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
3
Favori
63.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bir hafta önce 159 TL olan bronz paketi aldık. Köy merkezine 500 MT mesafede olan çiftliğimize baglattik.( Köyde altyapı olmasına rağmen TT hiçbir şekilde yardımcı olmadı, ) yaptığım testlerde 10 mbit in hep üzerinde dl, 3.9 civarında da upl. değerleri aldım. Başka imkani olmayanlar için gayet tatminkar bir çözüm. Baglantiyida kendim yaptım. Duvara değilde yere montaj yapılması gerekiyor. zaten ekipmanlar ona göre gonderilmis. Anten oldukça kalın bir sacdan dolayısı ile ağır. Sinyali net bulabilmek için kesik bip sinyali sürekli hale gelene kadar hassas ayar yapiliyor. Gereksiz 590 TL vermeye gerek yok. Bir haftalık izlenimim olumlu. Netflix ve Beinconnect IPTV izleyebiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun. TT ye başvurduğunuzda ne şekilde bilgi verdiler size?

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Öncelikle hayırlı olsun. TT ye başvurduğunuzda ne şekilde bilgi verdiler size?

Hala başvurunuz değerlendiriliyor diye arıyorlar. Bize ilave direk dikilerek hat çekilmesi gerekiyordu ben merkez santralden kablosuz yayın yapın bizde lite beam ile baglanalim dedik ama nafile. Hiç böyle birşey duymamislardi sanki.

• erdincce kullanıcısına yanıt

Telekom da o tarz bir ürün yok diye biliyorum. Tarif ettiğiniz gibi yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 18 Şubat 2021; 15:33:58 >
  • 2 Ay mükemmel kullandıktan sonra, kullandığımız veri miktarının çok olduğu gerekçesiyle hızımızın 20 Mbit'ten 0,5' Mbit'e düşürüldüğü platform, 15 gündür çözmeye çalışıyoruz ...

• CoRd#23 C kullanıcısına yanıt
    Ne kadar veri kullandınız?
  • NT2L N kullanıcısına yanıt

İşin güzel tarafı da orada, ne kadar veri kullandığınızı görebileceğiniz ya da takip edebileceğiniz bir yer yok. Her ayın 25’inde veri sıfırlanıyor dediler ama sonrasında da bir değişiklik olmadı. 3 haftadır cep telefonu ile bağlanıp evden çalışmaya çalışıyoruz...

Bu resmen AKN. Saçmalık tamamen.. GSM kullandıktan sonra SuperBox daha mantıklı.
  • Açıkçası AKN bile daha iyi en azından ne kadar veri kullanabileceğinizi, ne zaman normale döneceğini biliyorsunuz. Bizim de sonumuz superbox olacak sanırım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: CoRd#23

Açıkçası AKN bile daha iyi en azından ne kadar veri kullanabileceğinizi, ne zaman normale döneceğini biliyorsunuz. Bizim de sonumuz superbox olacak sanırım ...

superbox veya redbox çekiyorsa uydu internet anlamsız. starlink gelirse işler değişir ama

• Superbox da çekmiyor iyi, normalde benim adrese vermiyorlar hiç, trnet port yok vs...

• Uzun kullanımdan sonra yoğun kullanım nedeni ile 10mbitlik paket hızım 150kb hıza sabitlenmiş gibi ilerliyor. Günde yaklaşık 20gb'dan 2 gün toplamda 40gb veri indirdim ve 3. gün öğlen vakti hız düştü. Firmayı aradığımda yoğun kullanım nedeni ile bu paketlerde durum böyle ilerliyor dediler. İsterseniz sözleşmeyi iptal edebiliriz isterseniz bu durumu yaşamamak adına 399TL olan paketimize yani 30mbitlik pakete geçişinizi sağlayabiliriz. Benim burada ne superbox nede adsl portu var. Aslında 10 senedir var olan port bir anda yok olduğundan bende uyduya geçmek zorunda kalmıştım. Ayda 140 TL ile 150kb download hızı ile yaşıyorum. Uzaya gitmek böyle bir şey olsa gerek! İnternetten ayda 200 TL gibi bir şey kazanıyordum onu da artık kazanamayacağız sanırım. 399TL olan pakete geçmem mümkün değil.

Kısacası eğer uzaynet düşünüyorsanız 30Mbit olan pakete bakın. Diğerleri ile 60GB lık oyun indireceğim derseniz derdiniz var demektir. Download çok yapıyorum derseniz size göre değil. Eğer download yapmadan kullan sende derseniz bende derim ki download yapmadan internetin ne anlamı var? Diğer işler için cep telefonunun interneti gayet yeterli.

• Bu arkadaşlar bir dersi hak ediyorlar aslında, bilen birileri yardımcı olsa keşke..

Size bunu satarken söylediler mi? Limitsiz değil mi bu paketler? Bi tüketici hakem heyetini dener misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 28 Mart 2021; 0:29:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icedmartini

Uzun kullanımdan sonra yoğun kullanım nedeni ile 10mbitlik paket hızım 150kb hıza sabitlenmiş gibi ilerliyor. Günde yaklaşık 20gb'dan 2 gün toplamda 40gb veri indirdim ve 3. gün öğlen vakti hız düştü. Firmayı aradığımda yoğun kullanım nedeni ile bu paketlerde durum böyle ilerliyor dediler. İsterseniz sözleşmeyi iptal edebiliriz isterseniz bu durumu yaşamamak adına 399TL olan paketimize yani 30mbitlik pakete geçişinizi sağlayabiliriz. Benim burada ne superbox nede adsl portu var. Aslında 10 senedir var olan port bir anda yok olduğundan bende uyduya geçmek zorunda kalmıştım. Ayda 140 TL ile 150kb download hızı ile yaşıyorum. Uzaya gitmek böyle bir şey olsa gerek! İnternetten ayda 200 TL gibi bir şey kazanıyordum onu da artık kazanamayacağız sanırım. 399TL olan pakete geçmem mümkün değil.

Kısacası eğer uzaynet düşünüyorsanız 30Mbit olan pakete bakın. Diğerleri ile 60GB lık oyun indireceğim derseniz derdiniz var demektir. Download çok yapıyorum derseniz size göre değil. Eğer download yapmadan kullan sende derseniz bende derim ki download yapmadan internetin ne anlamı var? Diğer işler için cep telefonunun interneti gayet yeterli.

superbox olmuyorsa redbox olabilir,vodafone kırsalda mucizeler yaratabiliyor.

Normal bir ülkede çok ciddi dava konusu olabilecek bir olay aslında. Şirket hem sözleşmeye uymuyor hem de uymadığını sözlü olarak onaylamıyor (en azından benim durumumda) yoğunluk kaynaklı düşüş olabileceğini belirtiyor.

Ben cimer üzerinden btk’ya şikayet dilekçesi ilettim ama bir şey çıkar mı bilmiyorum.

Dediğiniz gibi sözleşme de yazmıyor hız düşümü. Şuradan da şikayet açar mısınız? https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi

Merhaba hocam. E devlet üzerinden tuketici hakem heyetine başvuru yapılabilir konu ile ilgili. Tabi öncesinde sözleşmeyi detaylı incelemek lazım buna dair bir madde var mı diye.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Website de yayınlanan sözleşmede hiçbir madde yok konu ile alakalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu durumda E devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyetine kayıt oluşturulabilir hocam. Zaten orada ilgili firmadan da cevap isteniyor, netleşmiş olur her şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: NT2L

Bu arkadaşlar bir dersi hak ediyorlar aslında, bilen birileri yardımcı olsa keşke..

Size bunu satarken söylediler mi? Limitsiz değil mi bu paketler? Bi tüketici hakem heyetini dener misiniz?

Evet limitsiz dediler.

150kb olan hız artık 60-90kb arası ilerliyor. Gece normal hızlara çıkıyor saat 3-4 gibi başlıyor 7:30 oldu mu 500kb hızına iniyor 8:00dan sonra 60-90kb ile devam ediyor. Ne diyelim haklı adamlar internet bizim neyimize ki! TTnetten adam bulmaya çalışıyorum şu pandemi döneminde ki port taksınlar buraya. Olursa direkt iptal edeceğim sözleşmeyi. Zaten ya iptal edelim diyorlar yada 399luk pakete geçirelim diyorlar. Zaten geçiriyorsunuz daha ne geçireceksiniz de diyemiyorum.

Büyük ihtimal küçük paketle insanları uyduya bağlatıp 2-3 ay düzgün internet verip sonra hızı düşürüyorlar ki büyük paketlere mecbur kalsınlar. Ben bu şekilde anladım. Bu devirde kimi kime şikayet edeceksiniz? Yakamızı ceza ödemeden kurtarırsak ne ala! Zaten ben cezasız çıkabileceğim. Umarım öyledir. Bana cezasız iptal edileceğini söyledi yetkili kişi. Eğer bu olay olmasaydı ve iptal etseydim 1500 TL ödemem gerekirmiş. Acilen internet bağlatmaya çalışıyorum port bulursak. Ondan sonra uydunun iptalini gerçekleştireceğim. Umarım o arada dalavereye gelmeden cezasız çıkarım işin içinden. Ödemeyeceksin derler ödetirler. Belli mi olur.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.